Ένα Βιβλίο για τις διακοπές σας…από τις Εκδόσεις «Διόπτρα».

0
580

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΣΑΝΓΚΑΗ του Γιάννη Ξανθούλη

Ένα απρόσμενο γράμμα από τη Γερμανία θα αναστατώσει τον Πετρόκαμπο. Το ξεχασμένο, όλο πέτρες και σκορπιούς, χωριό στην ενδοχώρα.

Η ΠΑΡΑΜΑΝΑ της Γιώτας Γουβέλη

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια ερωτευμένη γυναίκα παρασυρμένη από το παράφορο πάθος της;

Αθώοι και ένοχοι μπερδεύονται δραματικά, η αλήθεια ανατρέπεται συνεχώς ώσπου να έρθει η ώρα της κάθαρσης.

ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΨΑΘΑΚΙ  της Αλκυόνης Παπαδάκη

Στο Σκισμένο Ψαθάκι, η αφήγηση της Αλκυόνης Παπαδάκη περιστρέφεται γύρω από μια βαθιά δυσλειτουργική οικογένεια, αποτυπώνοντας με λυρισμό σχέσεις και καταστάσεις που φαντάζουν ακραίες κι όμως υπάρχουν παντού γύρω μας, φωτίζοντας τις πιο αγνές αλλά και τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης.

ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ της Άννας Γαλανού

Το δεύτερο μέρος της συγκλονιστικής διλογίας της «Το τίμημα της αλήθειας» μετά το «Άλλη θάλασσα εκεί». Τέσσερις άνθρωποι, τέσσερις ιστορίες, τέσσερις μοίρες που έμελλε να συναντηθούν…Γιατί κανένας έρωτας δεν είναι αμαρτία και η αλήθεια έχει πάντα το χρώμα της αγάπης.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ του Γιώργου Παππά

Στην κατηγορία Ιστορία–Φιλοσοφία–Πολιτισμοί κυκλοφορεί ένα ιδιαίτερο βιβλίο για το χρονικό της έξαρσης του Covid-19 μέσα από την έμπειρη επιστημονική ματιά.

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ του Robert Jones, Jr.

Aπέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ήταν φιναλίστ για το National Book Award, το Prix Médicis ξενόγλωσσου μυθιστορήματος, το Grand Prix de Littérature Américaine, καθώς και υποψήφιο για το Prix Femina, ενώ έχει εκδοθεί σε 15 χώρες.

Ένα βιβλίο με απρόσμενο λυρισμό που δίνει φωνή σε σκλάβους και αφέντες μιας φυτείας του Αμερικανικού Νότου.

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΓΑΠΗ της Colleen Hoover

Η  αγάπη δεν είναι πάντα όμορφη. Κάποιες φορές αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο σε μια σχέση με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Κάπως καλύτερα.

Τότε όμως, πριν καν το καταλάβεις, βρίσκεσαι πάλι πίσω, εκεί από όπου ξεκίνησες, μόνο που κάπου στο μεσοδιάστημα έχεις χάσει την καρδιά σου.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ της Emily Henry

Δύο κολλητοί φίλοι, εφτά μέρες διακοπών, μία τελευταία ευκαιρία για να ερωτευθούν. Είστε έτοιμοι για την πιο επεισοδιακή καλοκαιρινή απόδραση της χρονιάς;

ΠΑΙΔΙΚΑ

«Το πρώτο μου βιβλίο και παζλ-Ζωάκια» 

και…

«Το πρώτο μου βιβλίο και παζλ-Λέξεις».

Δύο βιβλία για να μάθουν τα παιδιά τις πρώτες τους λέξεις μαζί με 10 παζλ για να παίζουν και να αναγνωρίζουν τις εικόνες! (Ηλικίες: 0-3).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here