Έπιασε κόψιμο τους Δημάρχους στο πάρτι της «χλιδής» της ΚΕΔΕ!

0
198

«Τσιρλίντερς» οι Δήμαρχοι, έψαχναν πανικόβλητοι άδεια τουαλέτα μετά το ρωμαϊκό τσιμπούσι!

Στομαχικές διαταραχές συνέδρων, «πραξικοπηματικές» ενέργειες εκ μέρους του Προεδρείου του Συνεδρίου κατά την διαδικασία έκδοσης του Ψηφίσματος, «εκδηλώσεις δίπλα στην πισίνα, με προβολή προσωπικών βίντεο», ήταν μερικά των όσων ακούστηκαν – μέρος του έντονου παρασκηνίου που ακολούθησε το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική – κατά τις δυόμισι περίπου πρώτες ώρες συνεδρίασης του σημερινού Δ.Σ. της Ένωσης.

Παρά το γεγονός ότι, αναγνωρίστηκε σχεδόν από το σύνολο των παρευρισκομένων στο Δ.Σ., η «πολύ καλή» διοργάνωση του Συνεδρίου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για «υπερβολική χλιδή»…..

Ειδικότερα, για «υπερβολές, αμετροέπεια και ανευθυνότητα» έκανε λόγο ο επικεφαλής της Παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας, ο οποίος συνεχίζοντας την σκληρή κριτική του για το Συνέδριο, μίλησε για «λάθος απόφαση», τονίζοντας, παράλληλα, πως το Συνέδριο «δίχασε εσωτερικά την Αυτοδιοίκηση» και την κατέστησε «αναξιόπιστη εξωτερικά», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο κ. Μπίρμπας καυτηρίασε, επίσης, την αναδιατύπωση του Ψηφίσματος. «Δημοσιογράφοι με ενημέρωσαν πως έλαβαν δύο και τρεις φορές διαφορετικό το Ψήφισμα», κατήγγειλε το μέλος του Δ.Σ.

«Το Συνέδριο δεν ήταν επιτυχημένο», τόνισε το μέλος του Δ.Σ., Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, διαφωνώντας, κάθετα, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος λίγα λεπτά πριν και στο πλαίσιο της ομιλίας του, είχε κάνει λόγο για «επιτυχημένο και ιστορικό Συνέδριο».

«Δεν μπορεί να είναι επιτυχημένο ένα Συνέδριο, που συνεχώς μειώνονται τα μέλη του. Ξεκινήσαμε με λιγότερους από 300 και κλείσαμε με 400», συμπλήρωσε ο κ. Ιωακειμίδης.

Ο κ. Ιωακειμίδης κατήγγειλε, επίσης, πως ουδέποτε ενημερώθηκε η Παράταξή του, ότι η διαδικασία για την έκδοση του Ψηφίσματος θα ξεκινούσε νωρίτερα από την προβλεπομένη, βάσει του επίσημου προγράμματος του Συνεδρίου.

Έντονη κριτική για την παρουσία Αβραμόπουλου

Έντονη κριτική και για την παρουσία στο Συνέδριο, του Έλληνα Επιτρόπου στην Ε.Ε., Δημήτρη Αβραμόπουλου, και κυρίως για την διοργάνωση «ειδικής εκδήλωσης» προς τιμήν του, «δίπλα στην πισίνα» και με «βίντεο της προσωπικής του πολιτικής ζωής που προβλήθηκε με προτζέκτορες», όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε στο Δ.Σ., με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη να απαντά, πως δεν υπήρξε καμία «πολιτική» σκοπιμότητα και να αντιτείνει, πως σε ακόλουθα Συνέδρια της Ένωσης θα προσκαλούνται ανάλογα με το θέμα αυτών και οι αρμόδιοι Ευρωπαίοι Επίτροποι.

Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας έφυγαν Σύνεδροι!

Στην αποκάλυψη ότι, αιρετοί έφυγαν από το Συνέδριο με έντονες στομαχικές διαταραχές – συμπτώματα γαστρεντερίτιδας – «προχώρησε» το μέλος του Δ.Σ., Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος έκανε λόγο, επίσης, και για σημαντικές τεχνικές ελλείψεις (ανίσχυρο Wi-Fi, περιορισμούς στο live streaming κ.ά), καθώς και μη ωφέλεια από την υπηρεσία της δορυφορικής κάλυψης του Συνεδρίου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here