Έργα και ημέρες της ΕΥΠ με τον Covid-19.

0
481

Aν και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, βρίσκεται στον απόλυτο έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου,  εντούτοις τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό, παραμένουν «κενό γράμμα».

Την ώρα που η Αττική βρίσκεται στο επίκεντρο της έξαρσης και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα, στην ΕΥΠ παραβιάζονται συστηματικά τα μέτρα προφύλαξης και η χρήση μάσκας από υψηλά ιστάμενα στελέχη-«έμπιστους» του Μαξίμου.

Μάλιστα, στο πιο νευραλγικό τμήμα, τη Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες του «tvxs.gr», εντοπίστηκε κρούσμα στο οικογενειακό περιβάλλον υπαλλήλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα από τα στελέχη που προΐσταται, αρνήθηκε να θέσει σε καραντίνα την υπάλληλο μέχρι να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και απαίτησε να βρίσκεται στην υπηρεσία, με σοβαρό ρίσκο για διασπορά του κορωνοϊού.

Αποδιοργάνωση και δεξιώσεις στην Υπηρεσία Πληροφοριών

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι έχει επέλθει πλήρης αποδιοργάνωση. Τις προηγούμενες μέρες ο Διοικητής της ΕΥΠ, φέρεται ότι κάλεσε τους διευθυντές και υποδιευθυντές της Υπηρεσίας Πληροφοριών για να τους παρουσιάσει το «νέο όραμα» για την υπηρεσία.

Αν και έχουν περάσει ήδη 14 μήνες από την ανάληψη της ηγεσίας από τον Π. Κοντολέοντα, η περιβόητη «αναδιάρθρωση» της υπηρεσίας πληροφοριών εξαντλείται σε ανακαινίσεις χώρων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here