«Έρχεται Πείνα» με νόμο Μητσοτάκη και υπογραφή Σακελλαροπούλου για τσιμέντωμα καλλιεργήσιμης γης.

0
283

Αυτές τις μέρες στην Ελλάδα γίνεται έντονη συζήτηση από την αύξηση της τιμής του ψωμιού, λόγω το διεθνών τιμών.

Αυτό συμβαίνει γιατί η Ελλάδα, αν και αγροτική χώρα, εισάγει στάρι από τον μακρινό Καναδά κάτι που σε συνδυασμό με τον δεκαπλασιασμό των ναύλων στις μεταφορές, οδηγεί στο να πούμε το…ψωμί-ψωμάκι.

Αντί η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει κίνητρα στον αγροτικό τομέα, έχοντας να “ξεπληρώσει γραμμάτια” προς την Γερμανική Βιομηχανία, με τον Νόμο 4711/2020 – ΦΕΚ 145/Α/29-7-2020, επιτρέπει να τσιμεντώνονται πολύτιμες καλλιεργήσιμες εκτάσεις ώστε να τοποθετούνται Φωτοβολταϊκά και Ανεμογεννήτριες της Siemens.

Δεν σεβάστηκε ούτε τον θεσμό που υπηρετεί και τον τίμησε ο Ελληνικό λαός, και ολόκληρος Πρωθυπουργός ξέπεσε στο να γίνει πωλητής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen από την Αστυπάλαια, συμμετέχοντας στην διαφήμιση της ιδιωτικής εταιρίας, που τα προηγούμενα χρόνια είχε εμπλακεί σε παγκόσμιο σκάνδαλο με τους ρύπους των αυτοκινήτων που κατασκεύαζε.

Εδώ να θυμίσουμε, ότι προηγούμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, είχε πρωτοστατήσει, από την εποχή που ήταν βουλευτής και υπουργός Εσωτερικών, στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την προστασία του περιβάλλοντος Natura, που η σημερινή κυβέρνηση παραβιάζει με διάφορους νόμους-παραθυράκια.

Υ.Γ. Αποκάλυψη: Οι Λομπίστες των Αιολικών – Τι συνδέει τις Ανεμογεννήτριες, την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και τον Σταύρο Μπένο;

Επίσημοι Λομπίστες των Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων η οικογένεια Μητσοτάκη

Το Πράσινο Ταμείο μετατρέπεται σε μηχανισμό στήριξης του αιολικού λόμπι στη χώρα μας, εγκρίνοντας πρόγραμμα ύψους 130.000 ευρώ, ώστε να καμφθεί η εναντίωση των τοπικών κοινωνιών στο ανεξέλεγκτο στήσιμο χιλιάδων ανεμογεννητριών ανά την επικράτεια.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here