Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

0
737

«Είμαι βέβαιος ότι ο υπερβολικός έως αστείος, αριθμός των περίπου 14 υποψηφιοτήτων στο Δήμο Κηφισιάς θα περιοριστεί σημαντικά μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Οι περισσότεροι από αυτούς δε θα κατορθώσουν να συμπληρώσουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό συμβούλων και στο τέλος θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια ή και θα προσπαθήσουν να ενσωματωθούν σε κάποιον μεγαλύτερο και ισχυρότερο συνδυασμό, «πουλώντας ακριβά το τομάρι τους – πολιτικά μιλώντας πάντα».

«….όπου υποσχόταν τα πάντα στους πάντες προκειμένου να κερδίσει τη θέση του Δημάρχου, από τον προηγούμενο εξίσου ακατάλληλο κ. Νίκο Χιωτάκη, που το 2014 παρέδωσε την Κηφισιά σε κακά χάλια».

«….όλο το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούλιο του 2018 που παραιτήθηκα, προσπάθησα να παράξω το καλύτερο δυνατόν στους τομείς ευθύνης μου, ως Αντιδήμαρχος Εκάλης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος για το στόλο των οχημάτων και το λοιπό μηχανολογικό εξοπλισμού του Δήμου, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, τόσο λόγω των σημαντικών προβλημάτων που παραλάβαμε από τη Διοίκηση του κ. Χιωτάκη, όσο και τα διάφορα προβλήματα στη γενική λειτουργία του Δήμου…».

«…..οι εποχές «αυτοκρατοριών» Χιωτάκη και Θωμάκου έχουν παρέλθη ανεπιστρεπτί».

«…..Δυστυχώς την τελευταία 20ετία περίπου, δεν ευτύχησε ο Δήμος να έχει Δημάρχους που να συνδυάζουν το τρίπτυχο της επιτυχίας: γνώσεις, εμπειρίες και βούληση για ρεαλιστικές και αποτελεσματικές λύσεις».

Αυτά έλεγε ο μέχρι πρότινος υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Δημήτρης Λιανός για τον «ΝΕΟ» του αρχηγό κ. Νίκο Χιωτάκη σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα Amarysia.gr  την 01/02/2018.

Εύλογα ερωτηματικά γεννιούνται πλέον για την απόφαση αυτή αφού κάθε άλλο παράδειγμα συνεργασίας μπορείς να την επικαλεστείς.

Πως είναι λοιπόν, δυνατόν να αμφισβητεί πίσω από την πλάτη του τόσα χρόνια τον κ. Θωμάκο ενώ παράλληλα να δέχεται την έμμισθη θέση του Αντιδημάρχου Εκάλης, να παραμένει και να μην παραιτείται;;

Γιατί δεν εισηγήθηκε ποτέ επισήμως την αντικατάσταση του στόλου και την εκτιμώμενη δαπάνη;……αυξάνοντας πλέον «αναγκαστικά» με τις πρακτικές του, το κόστος δαπανών των ανταλλακτικών σε χιλιάδες ευρώ αφού ο στόλος είναι πεπαλαιωμένος.

Προφανώς ο σημερινός υποψήφιος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος δεν κατάφερε ούτε ένα δημότη να προσελκύσει στον υποτιθέμενο συνδυασμό του οπότε ως σοβαρός σκεπτόμενος πολιτικός άρχων ακολούθησε την πεπατημένη όπως προείπε ο ίδιος  «πουλώντας ακριβά το τομάρι τους – πολιτικά μιλώντας πάντα».

Η δημοτική σκακιέρα αλλάζει δημιουργώντας γκρίνια στα περισσότερα στρατόπεδα των υποψηφίων με τις εισροές νέων η παλαιών προσώπων με αβέβαιο εκλογικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα υπό αίρεση τίθεται η κάθοδος ορισμένων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στους συνδυασμούς δημιουργώντας ερωτηματικά για το σκοπό της ενασχόλησης τους….πολλά ακούγονται τεκμηριωμένα και μη, αλλά η σκακιέρα θα παιχτεί στην αξιόπιστη πρόταση αυτών για την πόλη.

Η αγωνιά κορυφώνεται περιμένοντας να δούμε τις τελευταίες «κωλοτούμπες» για να οσμιστούμε τους λόγους των «Κομανέτσοι»! Είδομεν…….

Πηγή: KifisiaLife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here