ΕΤΣΙ ΚΟΒΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ την παράνομη μετανάστευση: Η Τζόρτζια Μελόνι έκλεισε τα Ιταλικά λιμάνια στα δουλεμπορικά πλοία!

0
240

Ούτε «Ψευδό-Ανθρωπισμός», ούτε Μισόλογα: Μόνο έργα και πραγματικά μέτρα-Το αντίθετο από αυτό που κάνει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πως κλείνει τα λιμάνια στα δουλεμπορικά πλοία που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες από οπουδήποτε κι αν προέρχονται.

Ιταλία: «Φράχτης» Μελόνι στη μετανάστευση από την Αφρική | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Είναι το πρώτο μέτρο-«μαχαίρι» που έλαβε μέσα σε λίγα 24ωρα προκειμένου να διασώσει την Ιταλική ταυτότητα από τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών οι οποίοι έχουν εισβάλει στην Ιταλία και έχουν αλλοιώσει την δημογραφική της σύνθεση πάνω από 10%!

Σχεδόν έξη εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν κατακλύσει τις πόλεις της Ιταλίας δημιουργώντας ασφυκτικές καταστάσεις ειδικά στους τομείς της εγκληματικότητας.

Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα το ποσοστό των παράνομων μεταναστών ή των πρώην παράνομων μεταναστών που νομιμοποιήθηκαν στην πορεία υπερβαίνει το 20% του εγχώριου πληθυσμού: Πάνω από 1 εκατομμύριο Αλβανοί ή Αλβανικής καταγωγής και πάνω από ένα εκατομμύριο Αφρό-Ασιάτες έχουν βρει καταφύγιο και εγκατασταθεί στην Ελλάδα, χωρίς κανείς να αντιδρά.

Πιο συγκεκριμένα τα δύο πλοία των ΜΚΟ που διέσωσαν τους περίπου 300 παράνομους μετανάστες στη Μεσόγειο δεν θα μπορέσουν να μπουν στα χωρικά ύδατα της Ιταλίας, καθώς η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι ετοιμάζεται να τους απαγορεύσει την είσοδο, όπως θα κάνει και στην πορεία σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ιταλία: «Φράχτης» Μελόνι στη μετανάστευση από την Αφρική | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Όπως μετέδωσαν μέσα του Τηλεοπτικού Ομίλου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο νέος Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Πιαντεντόζι, υπέγραψε απόφαση, στην οποία υπογραμμίζεται ότι τα πλοία των ΜΚΟ, «Ocean Viking» και «Humanity1», με τους περίπου 300 παράνομους μετανάστες στη Μεσόγειο «δεν ευθυγραμμίζονται με τους Ιταλικούς και Ευρωπαϊκούς κανόνες σε ότι αφορά την ασφάλεια, τον έλεγχο των συνόρων και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης».

Στην απόφαση του Ιταλικού Υπουργείου Εσωτερικών (η οποία κοινοποιήθηκε στις πρεσβείες της Νορβηγίας και της Γερμανίας) αναφέρεται ότι η Κυβέρνηση Μελόνι «εξετάζει την απαγόρευση εισόδου (των δύο πλοίων) στα Ιταλικά χωρικά ύδατα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here