ΚΑΤΑ τον κ. Μητσοτάκη έφερες 400 εκατομμύρια στα Δημόσια Ταμεία; Είσαι Ένοχος!…

0
147

Hacker pleads guilty to targeting senior US officials

-Απόφαση-Ντροπής για τον Νίκο Παππά.

-Δύο χρόνια φυλακή για τον Νίκο Παππά, για τον οποίο η εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωση του! Αυτό, παρότι ο εισαγγελέας πρότεινε 12 μήνες φυλακή. Μιλάμε για πραγματική σφαγή!

-Χρηματική ποινή κωμωδία για τον Καλογρίτσα!

-Η υπόθεση αφορούσε το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην Υπουργο Επικρατειας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά. Ενώ, με την ίδια απόφαση, ομόφωνα ένοχος κρίθηκε και ο επιχειρηματιας Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Δημήτρης Ασπρογέρακας, πρότεινε ποινή ενός έτους για τον Νίκο Παππά, ενώ για τον Χρήστο Καλογρίτσα, πρότεινε ποινή έξι μηνών, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, που ζήτησαν οι συνήγοροι του.

Ο κ. Ασπρογέρακας πρότεινε ποινή ενός έτους, χωρίς ελαφρυντικό για τον Νίκο Παππά, καθώς νωρίτερα ο εκ των συνηγόρων του Γιάννης Μαντζουρανης δήλωσε ότι ο πρώην Υπουργός δεν επιθυμεί ελαφρυντικά, επειδή δεν νιώθει ένοχος και δεν έχει διαπράξει καμμία παράβαση καθήκοντος.

Το δικαστήριο διασκέπτεται για τις ποινές.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Όλγα Σμυρλή είχε προτείνει την πλήρη απαλλαγή του Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, για το οποίο κατηγορείται, καθώς επίσης και την απαλλαγή του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, που δικάστηκε κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός στην πράξη του πρώην υπουργού.

Η Εισαγγελέας κυρία Σμυρλή ήταν πλήρως απαλλακτική στην πρόταση της για τον Νίκο Παππά, κρίνοντας ότι, δεν υπήρξε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του.

Γράφει η Μαίρη Μπενέα από τις ieidiseis.gr

Υ.Γ. Ειδικό Δικαστήριο: Μεγαλύτερη ποινή στον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες από ότι στον Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ ΕΔΩ……..!

Ειδικό Δικαστήριο: Μεγαλύτερη ποινή στον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες από του Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ - Documento

Υ.Γ.1. ΣΥΡΙΖΑ για Παππά: Απόφαση Αντίθετη της λογικής και της αλήθειας από το Ειδικό Δικαστήριο ΕΔΩ………

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Παππά: Απόφαση αντίθετη με την αλήθεια – Παράβαση καθήκοντος η τήρηση του Συντάγματος - kontranews.gr - Τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here