Τραγικό Αποτέλεσμα: Έφυγε από τη ζωή 19χρονη έγκυος, περιμένοντας για ώρες το Ασθενοφόρο!

0
14165

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν η κοπέλα που βρισκόταν στο ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και παραπονέθηκε στον σύζυγό της για έντονους πόνους στην κοιλιά.

Το ζευγάρι δεν είχε αυτοκίνητο προκείμενου να μεταφερθεί η νεαρή γυναίκα στο νοσοκομείο και έτσι καλούσαν από τις 08:00 το πρωί το ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.

Ωστόσο, το ασθενοφόρο την παρέλαβε στις 13:38 και σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διακομιδής της 19χρονης στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης οι διασώστες κατάφεραν να τη δια-σωληνώσουν, όμως η γυναίκα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το μωρό της. Ήταν ζωντανή όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας;

Οι συγγενείς της 19χρονης υποστηρίζουν πως η νεαρή γυναίκα μπήκε μέσα στο ασθενοφόρο ζωντανή, ενώ ισχυρίζονται πως ακόμα κι όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας ήταν ζωντανή.

Το ερώτημα που θέτουν είναι γιατί να μεταφερθεί η 19χρονη στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και όχι σε νοσοκομείο στην Αθήνα, εφόσον η κατάστασή της κρινόταν σοβαρή. Από την πλευρά του Κέντρου Υγείας υποστηρίζεται ότι η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη όταν έφτασε είχε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Υ.Γ. Δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπης Τσαπανίδου για το θάνατο της νεαρής εγκύου στη Νέα Μάκρη.

Νέα Μάκρη: Θρήνος για την 19χρονη έγκυο που πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο – Ποια η αιτία θανάτου της

Μια γυναίκα στην Κω πέθανε γιατί δεν υπήρχαν οδηγοί για τα ασθενοφόρα του νησιού. Λίγες ώρες μετά, άλλη μια τραγική είδηση μας συγκλονίζει όλους.

Μια νεαρή γυναίκα στην Νέα Μάκρη 19 ετών έγκυος, έφυγε από τη ζωή μαζί με το αγέννητο μωρό της, λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου όπως καταγγέλλει η οικογένεια της.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, εν έτη 2023 να χάνονται συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ και αυτή η σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα, οφείλει να μας κινητοποιήσει άμεσα.

Η χώρα χρειάζεται ένα καλύτερο Δημόσιο Σύστημα Υγείας που να ανταποκρίνεται στις αυτονόητες ανάγκες όλων των ανθρώπων.

Υ.Γ.1. Όλα στη ζωή έχουν μία λογική.

Υ.Γ.2. Αυτά για να δούμε τι ακριβώς έγινε  στη Νέα Μάκρη και στην Κω:

Image

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here