ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή: Έχετε φάει και τα πόμολα πια!…

0
715

Το βίντεο που πρέπει να δουν και να ξαναδούν όλοι οι Έλληνες μέχρι να το εμπεδώσουν όταν έρθει η ώρα ψηφίσουν!…

Διανύουμε τον πέμπτο μήνα lockdown, με sms για τις μετακινήσεις, με απαγορεύσεις κυκλοφορίας, με κλειστή την οικονομία, κλειστά τα σχολεία και τα νοσοκομεία ξανά στο «κόκκινο». Η συνολική διαχείριση της πανδημίας είναι μια τεράστια αποτυχία.

Η Κυβέρνηση επιμένει να αντιμετωπίζει την πανδημία ως ευκαιρία, προκειμένου να οργανώσει ένα «πλιάτσικο» στα δημόσια ταμεία. Με το νομοσχέδιο που φέρνει σήμερα, ενισχύει ένα καθεστώς που είδαμε όλους τους προηγουμένους μήνες με μια απίστευτη «φάμπρικα» αναθέσεων.

Το πιο ανήθικο από όλα όμως είναι αυτό που έχει συμβεί με τους ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς.

Με αποκορύφωμα το πρόσφατο και πιο προκλητικό κρούσμα παρατυπιών στο Κέντρο Πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη, όπου κομματικά στελέχη της ΝΔ πήραν τη θέση παιδιών με αναπηρία!!!

Στην συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην Σοφία Νικολάου Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων:

«Η κ. Νικολάου, λοιπόν, έχει προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα με σωρεία απευθείας αναθέσεων σε εταιρείες οι οποίες είτε ιδρύθηκαν αιφνιδίως την τελευταία στιγμή, είτε δεν είχαν καμία σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Έδωσε 500.000 ευρώ για υπηρεσίες καθαρισμού με ανάθεση σε εταιρεία η οποία διαχρονικά ασχολείται με τη διοργάνωση συνεδρίων, αλλά όλως τυχαίως μια μόλις μέρα πριν από την ανάθεση καταχωρήθηκε η ενασχόλησή της στο ΓΕΜΗ. Καταχωρήθηκε μια μόλις μέρα πριν η ενασχόλησή της με τον τομέα της απολύμανσης».

Η αναφορά του κ. Τσίπρα κατέληξε ως εξής:

«Θα βάλετε φρένο σε αυτήν την κυρία; Έχετε φάει και τα πόμολα πια! Δεν είναι κατάσταση αυτή!»

Περιμένουμε λοιπόν από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει ξεκάθαρη θέση. Επικροτεί ή αποδοκιμάζει το πλιάτσικο της κ. Νικολάου;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here