«Αίτηση – Διαμαρτυρία» συμπολίτη μας προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ανέστη Νικολέλη.

0
13950

Σας παραθέτουμε την «Αίτηση-Διαμαρτυρία» που κατέθεσε στις 02/08/2013 στο Δήμο Κηφισιάς με α.π. 39416/2.8.2013 ο κ. Μαρίνος Παπαδόπουλος, κάτοικος Κηφισιάς, οδός Χαρίτων 15, Τ: 210 778 1045, M: 6974 71 80 71…..προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ανέστη Νικολέλη, αναφορικά….. 

(1) με τα εγκαταλειμμένα οχήματα λεπτομερή στοιχεία των οποίων είχε γνωστοποιήσει ο κ. Παπαδόπουλος με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη στο κ. Νικολλέλη στις 22α Μαΐου 2013 και έκτοτε ουδέν έπραξε ο κ. Αντιδήμαρχος αποτελεσματικό επ’ αυτού!

Ειδικότερα, στην εν λόγω επικοινωνία προ μηνών ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος τις περιπτώσεις των εξής οχημάτων: 

Επί της οδού Κηφισού, σε μικρή σχετικά απόσταση μεταξύ τους υπάρχουν περισσότερα εγκαταλειμμένα οχήματα εδώ και μήνες. Συγκεκριμένα, επί του αριθμού 1 της οδού αυτής υπάρχει το όχημα JEEP CHEROKEE με αριθμό πινακίδων κυκλοφορίας G50WHN χρώματος γκρι. 

Επί του αριθμού 3 τη οδού αυτής υπάρχει το όχημα AUDI με αριθμό πινακίδων κυκλοφορίας ΒΒRN23 χρώματος ανθρακί. 

Επί του αριθμού 18 της οδού αυτής υπάρχει το όχημα JEEP WRANGLER χρώματος μουσταρδι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας. 

(2) με την αναποτελεσματική συμπεριφορά που έχει επιδείξει ο κ. Αντιδήμαρχος αναφορικά με την αποκομιδή των κηπαίων απορριμμάτων επί της οδού Χαρίτων, Κηφισού και Ανοίξεως για τα οποία είχε ειδοποιηθεί κατ’ επανάληψη από πολλούς κατοίκους των παρακείμενων στις οδούς αυτές κατοικιών. 

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει: «με διάφορες δικαιολογίες – όπως, ότι δήθεν χάλασε το φορτηγό – και μη αποδεκτές επιχειρηματολογίες σας έχετε καταστήσει την κατάσταση στους δρόμους αυτούς λίαν επικίνδυνη ενόψει υψηλών θερμοκρασιών αφού με το παραμικρό μπορούν τα κηπαία αυτά απορρίμματα ν’ αναφλεγούν και λαμπαδιάσει ο τόπος. 

Τίθεται σε κίνδυνο η περιουσία και η ασφάλεια των κατοίκων από την δική σας αδράνεια και ανεπάρκεια για την εκτέλεση των κατά νόμο καθηκόντων σας». 

Δείτε την «Αίτηση-Διαμαρτυρίας» :files/dangelides/Request_2_Aug_2013.docx

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here