Αγανάκτηση στο Βέλγιο για τις ενέργειες της οργάνωσης SHARIA 4 BELGIUM !!

0
206

Δύο εκπρόσωποι του νόμου μαχαιρώθηκαν από μουσουλμάνο μανιακό, στη πόλη Molenbeek του Βελγίου και συγκεκριμένα στο σταθμό Beekkant του υπόγειου σιδηρόδρομου. Ο δράστης είναι ένας 34 χρoνος, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του, διέπραξε την επίθεση του, για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην πολιτική της βελγικής κυβέρνησης, προς τους μουσουλμάνους.

Τα θύματα του είναι ένας άνδρας αστυνομικός ο οποίος μαχαιρώθηκε πισώπλατα στον αυχένα και μια γυναίκα που μαχαιρώθηκε επίσης πισώπλατα στο λαιμό και στη πλάτη. Ευτυχώς και οι δύο είναι εκτός κινδύνου.

Ο 34χρονος μουσουλμάνος, μέλος της οργάνωσης SHARIA 4 FRANCE, ήρθε στο Βέλγιο από το Παρίσι με το τρένο, μόνο και μόνο για να σκοτώσει αστυνομικό.

Στις αποσκευές του βρέθηκαν αποσπάσματα από το Κοράνι και αποκόμματα από εφημερίδες από ένα προηγούμενο συμβάν, όπου αστυνομικός (γυναίκα) σταμάτησε για έλεγχο ρουτίνας, μια μουσουλμάνα οδηγό, η οποία αρνήθηκε να βγάλει την μπούρκα, για να γίνει ταυτοποίηση!

Αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί η αστυνομικός με σπασμένη μύτη, μετά από επίθεση της μουσουλμάνας οδηγού.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, SHARIA FOR BELGIUM ( οργάνωση για την ισλαμοποίηση του Βελγίου) Fouad Belkacem, επικρότησε της ενέργειες της μουσουλμάνας και δήλωσε, ότι η αστυνομικός πρέπει να είναι ευχαριστημένη που επέζησε και που γλίτωσε, μόνο με σπασμένη μύτη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσε ακόμη, ότι οι ισλαμιστές δεν μπορούν να σέβονται τους άπιστους, που ανήκουν σε μια κατώτερη θρησκεία, (χριστιανοί καθολικοί), και σε όποιον δεν του αρέσει η μπούρκα και διαφωνεί με το Ισλάμ, είναι ελεύθερος να φύγει από το Βέλγιο και να πάει να ζήσει αλλού.

Αυτός ήτανε και ο λόγος έναρξης βίαιων επεισοδίων, ανάμεσα σε σοκαρισμένους και εξοργισμένους Βέλγους και σε μετανάστες ισλαμιστές.

Να σημειωθεί ότι στο Βέλγιο, όπως και σε Ιταλία και Γαλλία, ο νόμος απαγορεύει την κάλυψη προσώπου σε δημόσια μέρη για την πιο εύκολη ταυτοποίηση.

Στο Βέλγιο το 25% του πληθυσμού και το 50% των γεννήσεων είναι μουσουλμάνοι.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Βελγίου, μέχρι το 2025, το 1/3 όλων των παιδιών της Ευρώπης θα γεννηθούν από μουσουλμανικές οικογένειες.

Εκτός από SHARIA 4 BELGIUM και SHARIA 4 FRANCE υπάρχει και SHARIA 4 U.K. SHARIA 4 HOLLAND κοκ.

Όλες οι παραπάνω οργανώσεις, προσπαθούν να επιβάλλουν τον ισλαμισμό στην Ευρώπη.

Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο για τις ενέργειες της μουσουλμανικής οργάνωσης SHARIA FOR BELGIUM στο Βέλγιο:

{videobox}olJqg0_tdbQ{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here