Αγγελική Παπάζογλου: Το ταξίδι…συνεχίζεται έως τον επόμενο σταθμό.

0
441

Η «Κοινωνία Παρούσα» με την ψήφο των συμπολιτών μας, θα είναι παρούσα στα δημοτικά πράγματα και στη ζωή της πόλης. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας επέλεξαν.

Ο μικρός χρόνος που μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους πολίτες του Δήμου μας δεν επέτρεψε μία πολύ καλύτερη καταγραφή του Συνδυασμού μας στην οποία βάσιμα ελπίζαμε….ήρθε μόλις έβδομος συγκεντρώνοντας ποσοστό 3,6% και 1747 ψήφους!

Παρόλα αυτά οι δημοτικές και οι κοινοτικές μας σύμβουλοι, όπως έχουμε δεσμευτεί, θα συναποτελέσουμε, από θέση προγραμματικής αντιπολίτευσης, μία δυναμική ομάδα ευθύνης, παρέμβασης και αλληλεγγύης που θα επιδιώξει τις απαραίτητες συναινέσεις, συνθέσεις και προγραμματικές συνεργασίες προς όφελος της πόλης μας και των δημοτών μας.

Το επόμενο διάστημα θα εργαστούμε συστηματικά και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε το όραμά μας για μία σύγχρονη, εξωστρεφή, βιώσιμη Κηφισιά, Ν. Ερυθραία και Εκάλη με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, να γίνει πραγματικότητα.

Και αυτό θα το κάνουμε έχοντας σε κάθε βήμα μας την κοινωνία παρούσα και τη νέα γενιά μπροστά. Η εμπειρία που αποκτήσαμε από τη δράση μας αυτούς τους λίγους μήνες και το διαφορετικό στίγμα που θελήσαμε να δώσουμε μέσα από τις παρεμβάσεις μας θα αποτελέσουν στοιχεία της νέας συλλογικής μας δουλειάς το επόμενο διάστημα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους δύο πρώτους συνδυασμούς «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» και «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Πιστεύουμε ότι οι Δημότες την Κυριακή θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν τις πολιτικές των δυο συνδυασμών και τα δείγματα γραφής της προηγούμενης διοίκησής τους στον Δήμο Κηφισιάς και στο πλαίσιο αυτό θα κάνουν τις όποιες επιλογές πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης.

Από την πλευρά μου, ευχαριστώ προσωπικά τους συνυποψήφιους και τις συνυποψήφιες συμβούλους καθώς και τους φίλους της «Κοινωνίας Παρούσας» για τον αγώνα που έδωσαν με δημιουργική διάθεση, έμπνευση και μεράκι μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Το ταξίδι που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, συνεχίζεται έως τον επόμενο σταθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here