ΑΓΡΙΑ καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας: Σύλληψη ληστών που έσπαγαν παράθυρα αυτοκινήτων στην Κηφισιά.

0
555

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 24/10/18 στην Εθνική Οδό, σε επιχείρηση καταδίωξης ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ για τη σύλληψη ληστών που δρούσαν  στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας βρίσκονταν εδώ και αρκετό καιρό, οι ληστές που με λοστό έσπαγαν τα τζάμια αυτοκινήτων, κυρίως στην περιοχή της Κηφισιάς και άρπαζαν από μέσα τσάντες και πολύτιμα αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές.

Λίγο μετά τις 16:30 της Τετάρτης, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δράστες με μοτοσικλέτα Aprilia και άρχισε καταδίωξη.

Το σήμα για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα δόθηκε εξ αφορμής περιστατικού στις 31 Αυγούστου όπου η συνοδεία ασφαλείας μεγάλου οικονομικού στόχου είχε εντοπίσει την Aprilia να τους παρακολουθεί και λόγω της σοβαρότητας του στόχου είχε εμπλακεί στην υπόθεση και η αντιτρομοκρατική.

Από τον Άγιο Στέφανο βγήκαν στην εθνική οδό και με ιλιγγιώδη ταχύτητα κινήθηκαν προς Λαμία, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες οι για ταχύτητες άγγιζαν τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Στα διόδια των Αφιδνών έκαναν αναστροφή και με τέρμα το γκάζι, κατευθύνθηκαν ξανά προς Αθήνα.

Μπήκαν στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας με σκοπό να χαθούν μέσα στα στενά, ωστόσο οι έμπειροι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν στην οδό Πλαστήρα και να τους βάλουν χειροπέδες.

Τα εν λόγω 2 άτομα που επέβαιναν στη μηχανή, φέρονται ύποπτα επίσης για 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων, σπάζοντας τα τζάμια του συνοδηγού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here