«ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ»……μια ταινία για τα θύματα του «οικονομικού πειράματος» στην Ελλάδα!

0
241

Για τα θύματα της κοινωνικής ανισότητας και της αδικίας. Το ντοκιμαντέρ μας δεν έχει τα απαιτούμενα κεφάλαια που χρειάζονται και ζητάμε την οικονομική στήριξη από τα κάτω, από εσάς, απ τους απλούς πολίτες.

Θα έχει διάρκεια 70′ με συντελεστές:

– Σκηνοθεσία-Διεύθυνση φωτογραφίας: Τάκης Μπαρδάκος
– Μοντάζ: Κώστας Ιορδανίδης
– Μουσική: Μάριος Στρόφαλης

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ

Ένας λαός κάτω απ τα όρια της φτώχειας. Στρατιές ανέργων, νέοι χωρίς παρόν και μέλλον, συσσίτια σε κάθε γειτονιά, αυτοκτονίες… Μια κοινωνία βορρά στο βωμό οικονομικών συμφερόντων, του χρήματος και των αγορών που μπροστά στο ανελέητο κυνήγι του χρήματος και των κερδών, δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη ζωή.

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ

Ως ευαισθητοποιημένοι κινηματογραφιστές, αποφασίσαμε να πάρουμε την κάμερα στον ώμο και να καταγράψουμε, τα αδιέξοδα που βιώνουν τα θύματα αυτού του πειράματος.

O σκηνοθέτης Τάκης Μπαρδάκος:

Επιλέξαμε με εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης από τα κάτω για να μπορέσουμε να κάνουμε μια παραγωγή ανεξάρτητη – απαλλαγμένη από κρατικές παρεμβάσεις ή λογοκρισίες συμφερόντων.

Η ταινία μας η «ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ», δεν έχει χρηματοδότηση από κανέναν επίσημο φορέα και για να μπορέσουμε να την ολοκληρώσουμε, χρειαζόμαστε την δική σας οικονομική στήριξη.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ…..περιμένουμε τη δωρεά σου: www.squarefilms.gr.

Δείτε το trailer:

{videobox}0eZdG_iqqXw{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here