ΑΘΛΙΕΣ Δηλώσεις Σκέρτσου για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις: «Το θέμα αφορά το παρελθόν-Να κοιτάξουμε μπροστά και όχι πίσω»!

0
207

«Εμείς είμαστε μια Κυβέρνηση που κοιτάμε προς τα Μπρος»!!!

O Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος αναφερόμενος στο ζήτημα των Γερμανικών Αποζημιώσεων για την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, είπε ότι το θέμα «αφορά το παρελθόν» και «πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω»!

Σκέρτσος: Δεν ενδιαφερόμαστε για τις γερμανικές αποζημιώσεις-Ανήκουν στο παρελθόν | Κοσμοδρόμιο

«Αν αναλωνόμαστε σε ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν, χάνουμε τη μάχη για το μέλλον», σημείωσε ο Άκης Σκέρτσος προσθέτοντας: «Εμείς είμαστε μια κυβέρνηση που κοιτάμε προς τα μπρος».

Φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε στο βιβλίο «Γιαβόλ» του Γ. Χαρβαλιά (τον οποίο πρόσφατα φιλοξένησε στην εκπομπή του Black Monday ο Τάσος Γκουριώτης στην τηλεόραση του Pronews) για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, που υπολογίζεται σε 50 δις ευρώ.

Διαχρονικά ποτέ και καμία κυβέρνηση δεν έχει απεμπολήσει αυτό το δικαίωμα. Αυτό συμβαίνει και με άλλες χώρες. Η Πολωνία ζητά από τη Γερμανία 1,3 τρις ευρώ.

Το ερώτημα που τέθηκε στον Άκη Σκέρτσο για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις ήταν:

«Γιατί καμία κυβέρνηση δεν ήρθε σε συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης-να έχουμε μια ομόφωνη απόφαση στη Βουλή-και να πούμε ότι πάμε να το διεκδικήσουμε».

Για να απαντήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ότι το θέμα για την Ελλάδα σήμερα δεν είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις, αλλά «η κλιματική κρίση, είναι η ψηφιακή επέλαση, είναι προβλήματα που έχουν να κάνουν με την προσέλκυση καλών επενδύσεων στην Ευρώπη – να μην χάσουμε την παραγωγική μας βάση. Νομίζω ότι αν αναλωνόμαστε σε ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν, χάνουμε τη μάχη για το μέλλον»… όπως είπε.

Ολόκληρη η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις:

Υ.Γ. Ρουκέτα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Άκη Σκέρτσο!

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here