ΑΙΣΧΟΣ! Δημήτρης Σταμάτης: «Πιστεύω τον Ερντογάν όχι τον Έλληνα Πρωθυπουργό»!

0
235

Ο Δημήτρης Σταμάτης ΝΔ δήλωσε ότι πιστεύει περισσότερο τον Ταγίπ Ερντογάν παρά τον Αλέξη Τσίπρα – για το περιεχόμενο της επικοινωνίας τους για τους 8 Τούρκους – κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο πρωθυπουργός προκλήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή να απαντήσει αν ισχύει αυτό που έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Ταγίπ Ερντογάν, ότι στην τηλεφωνική τους επικοινωνία υποσχέθηκε την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, αλλά δεν απάντησε.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι πιστεύει περισσότερο τον κ. Ερντογάν παρά τον κ. Τσίπρα σε αυτό το θέμα.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι αυτή η δήλωση «ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα».

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις»…..αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Δείτε το αισχρό βίντεο πατώντας ΕΔΩ…… και τα συμπεράσματα δικά σας………

Υ.Γ. Ο Άδωνις προσβάλει τους νεκρούς των Ιμίων «Δεν τους Τιμώ γιατί προκαλούνται οι Τούρκοι».

Υ.Γ.1. Απατεώνες, τυχοδιώκτες, εθνικά επικίνδυνοι.

Υ.Γ.2. «Άδειασμα» Γιακουμάτου σε Σταμάτη: «Όταν οι αξιωματικοί δε μιλάνε, οι νοσοκόμοι να σιωπούν»! 

{jcomments on

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here