ΑΙΣΧΟΣ και Ντροπή για την Πολιτεία όσα είπε ο Ιακωβίδης…

0
350

Είναι αίσχος και ντροπή για την Πολιτεία όσα είπε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης για την παντελή απουσία υποστήριξης…και από την άλλη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης να ξοδεύει 19.840 ευρώ στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του!!!…

Ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Θ. Ιακωβίδης ξεσπώντας σε κλάματα είπε: «Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση».

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας με…λυγμούς αναφέρθηκε στο αντίο του στο άθλημα και στην έλλειψη οπιασδήποτε υποστήριξης από την Πολιτεία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου».

Ο Θόδωρος Ιακωβίδης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον προκριματικό της κατηγορίας 96κ. (β’ γκρουπ) του Ολυμπιακού τουρνουά Άρσης Βαρών χωρίς να καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής «σήκωσε» 338 κιλά στο σύνολο (156 κιλά στο αρασέ-182 κιλά στο ζετέ) και με δάκρυα στα μάτια μετά την προσπάθειά του, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε και ανακοίνωσε πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του με τα «γαλανόλευκα» χρώματα.

«Η επίδοση αυτή δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μου. Συγχωρήστε με για το τρέμουλο της φωνής. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην Εθνική ομάδα. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού μετά το Ευρωπαϊκό, το διάστημα Απριλίου-Μαΐου και αρχές Ιουνίου. Ουσιαστικά ήρθα με έναν μήνα, βαριά, προπόνηση κανονική.

Έφυγα από την Αθήνα με 150, 180 έκανα 156, 182 δοκίμασα και στα 191. Δεν μπορώ να έχω παράπονο. Έκανα παραπάνω από αυτά που έκανα τις τελευταίες μέρες στην προπόνηση.

Αυτή ήταν και η τακτική που είχαμε πει να ακολουθήσουμε με τον προπονητή μου. Να μπούμε γιατί δεν είχαμε πολλή προπόνηση στα πόδια μας για να μπούμε με τρεις βαριές προσπάθειες, να κυνηγήσουμε περισσότερα πράγματα.

Μπήκαμε σιγά-σιγά, ξεκινήσαμε από χαμηλά, μετά σιγά σιγά ανεβαίναμε και στο τέλος να μπούμε μία προσπάθεια η οποία θα είναι πέρα από τις δυνατότητες που είχαμε κι έτσι  το κάναμε. Στο αρασέ μας βγήκε, στο ζετέ μείναμε από δυνάμεις…»…τόνισε ο Ιακωβίδης σε μία απ’ τις πιο έντονες στιγμές Έλληνα αθλητή στους Αγώνες και πρόσθεσε:

«Δεν κλαίω από στεναχώρια επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω.

Συγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω, θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου και να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω».

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα 19.840 ευρώ ενέκρινε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για φωτογραφίες και βίντεο στο Τόκιο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση, το κόστος-πρόκληση θα ξοδευτεί για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού!!!

Υ.Γ. Τους ξεβράκωσε ο Ιακωβίδης…του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Σας ξεβράκωσε ο Ιακωβίδης. Τα δάκρυα του Ιακωβίδη έσταζαν αλήθεια. Τα «δάκρυα» του Αυγενάκη όμως ήταν κροκοδείλια 100%!

Βγήκε στην τηλεόραση με δηλώσεις μπας και σώσει επικοινωνιακά την κατάσταση. Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη απλά χειροτέρεψαν τα πράγματα…

-Απορώ κύριοι της Εξουσίας πως διανοηθήκατε να ψελλίσετε έστω δύο κουβέντες, όταν στον πρωταθλητή μας δίνατε 250 ευρώ τον μήνα.

-Απορώ επίσης πως δεν πήγατε να κρυφτείτε μετά από το ξέσπασμα ενός παιδιού που φέρει το εθνόσημο στο στήθος.

-Απορώ πως δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τέτοια συμπεριφορά γίνεστε πιο μισητοί από τον κορωνοϊό.

-Απορώ πως δεν κοκκινίζετε εκεί στις παραλίες που κολυμπάτε και ξοδεύετε σε ένα βράδυ όσα στον πρωταθλητή μας δίνατε για ολόκληρο τον χρόνο.

Προς το παρόν παίρνετε χρώμα όχι όμως αυτό που σας πρέπει. Μπράβο σου Ιακωβίδη, τους ξεβράκωσες όπως τους πρέπει.

Υ.Γ.1. Όλοι γνώριζαν: Όταν ο Ιακωβίδης είχε περιγράψει τις τραγικές συνθήκες προετοιμασίας του μιλώντας στον Καπουτζίδη.

Μόλις έχει ολοκληρώσει την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση.

Έχει κάνει έναν σχεδόν αλάνθαστο αγώνα με πέντε έγκυρες προσπάθειες, καταλαμβάνοντας εν τέλει την 11η θέση στο σύνολο.

Στις δηλώσεις του αντί να τρέξουν από τα μάτια του δάκρυα χαράς για την αξιόλογη παρουσία του στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αρχίζει να κλαίει από απόγνωση.

-Γιατί η χώρα του δεν τον στήριξε ποτέ.

-Γιατί ποτέ δεν στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά του για διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here