ΑΚΟΥΤΕ κ. Μηταράκη: ΣΑΛΟΣ στο Κρανίδι για μετανάστριες από τη Δομή φιλοξενίας που εκδίδονταν.

0
779

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κρανίδι Αργολίδας μετά την επιβεβαίωση της πληροφορίας πως νεαρές γυναίκες οι οποίες φιλοξενούνταν στη Δομή φιλοξενίας μεταναστών εκδίδονταν.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Λυκουρέντζος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου στον «Realfm 97,8», το θέμα ετέθη κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψη των φορέων στην περιοχή και έχει προκαλέσει πανικό στις αρχές που εκφράζουν φόβους για το ενδεχόμενο ανεξέλεγκτης διασποράς του κορωνοϊού.

Οι αρχές αντιλαμβάνονται ότι η διαδικασία ιχνηλάτησης καθίσταται πλέον πάρα πολύ δύσκολη. Πάντως, ήδη φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τις γυναίκες οι οποίες εκδίδονταν και προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν επαφές τους.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λυκουρέντζος, απομακρύνονται από τον χώρο περίπου 25 μετανάστες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό καθώς πάσχουν από υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο, ενδεχομένως και εκτός Αργολίδας ώστε να βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ κ. Μηταράκη: ΠΩΣ είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι η κατασκευή των κλειστών δομών  είναι προς όφελος των τοπικών κοινωνιών!!…

ΜΗΠΩΣ δεν έχετε καθόλου επίγνωση της επικινδυνότητας  να εισβάλει ο ιός στα κλειστά κέντρα μεταναστών στα νησιά;

Η εισβολή του ιού στην Δομή Φιλοξενίας στο Κρανίδι με 150 κρούσματα δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο ενδεχόμενο να εισβάλει σε κλειστά κέντρα μεταναστών στα νησιά. Εκεί είναι οι μεγάλες Ωρολογιακές Βόμβες.

ΜΗΠΩΣ δεν έχετε καθόλου επίγνωση  του ενδεχόμενου ανεξέλεγκτης διασποράς του κορωνοϊού σε περίπτωση που μετανάστριες σε διάφορα κλειστά κέντρα εκδίδονται, όπως συνέβηκε στην Δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι!!

ΚΡΑΝΙΔΙ: Καταγγελία ότι μετέφεραν 40 Αφρικανούς μετανάστες από Ιταλία εν μέσω πανδημίας!

Μία καταγγελία η οποία εάν επαληθευτεί θα πρέπει να επισύρει εισαγγελική παρέμβαση και άσκηση κακουργηματικών διώξεων κατά παντός υπευθύνου, έγινε από κατοίκους στο Κρανίδι.

Συγκεκριμένα η καταγγελία που δημοσιεύει η εφημερίδα Δημοκρατία, αναφέρει ότι οι Ελληνικές Αρχές δέχτηκαν την μεταφορά 40 αφρικανών μεταναστών στην περιοχή από την Ιταλία! Εν μέσω πανδημίας!

Καταλαβαίνουμε ότι εάν αυτό έχει συμβεί, αποτελεί τον κύριο λόγο εξάπλωσης της πανδημίας στην περιοχή και θα πρέπει να επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες – κακουργηματικές – κατά παντός υπευθύνου.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τη συνέχεια….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here