Ακόμα και οι Τουρκοκύπριοι αντιδρούν στην τούρκικη εθνοκάθαρση της Κύπρου!

0
272

Η προπαγάνδα του Ερντογάν στην Κύπρο…..και οι δικοί μας κυβερνώντες στην Ελλάδα και την Κύπρο (σκόπιμα) κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!

Άγνωστος είναι ο εκ Τουρκίας πληθυσμός των ανθρώπων που ζούνε στην βόρεια Κύπρο. Πιστεύεται όμως πως είναι τουλάχιστον 500 χιλιάδες άτομα.

Τ/Κ εφημερίδα Αφρίκα 26/07/2014.

Ο πρώην πρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσούκ είχε δηλώσει πως «έχουμε ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό»! Ο 2ος πρόεδρος της Δημοκρατίας Μεχμέτ Αλή Ταλάτ είχε δηλώσει πως είχε υπολογίσει αυτό τον πληθυσμό γύρω στους 500 χιλιάδες. 

Σύμφωνα με τον δάσκαλο μας τον Ζεκί Μπεσίκτεπελί ο πληθυσμός αυτών που ζούνε στην βόρεια Κύπρο είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο!

Σύμφωνα με τον DPO ο πληθυσμός της KKTC είναι 300 χιλιάδες άτομα! Με την κατάσταση να είναι έτσι, μπορούμε να πούμε πως την πιο λογική ανακοίνωση την έχει κάνει ο Ιρσέν Κιουτσούκ.

Στο μεταξύ η αύξηση του πληθυσμού δεν σημαίνει και αύξηση στον αριθμό των Κυπρίων!

Υπολογίζεται πως οι Κύπριοι στην καταγωγή που ζούνε στον βορά είναι γύρω στις 70 χιλιάδες. Οι υπόλοιποι δηλαδή είναι ξένης προέλευσης…η πλειοψηφία των οποίων είναι βέβαια με καταγωγή από την T.C.!

Tώρα αν αναλογιστούμε πως στον βορά ζούνε περίπου 500 χιλιάδες άτομα. Εξ αυτών οι 70 χιλιάδες είναι Τουρκοκύπριοι. Μένουν άλλα 430.000 άτομα.

Αν εξ αυτών αφαιρέσουμε τα παιδιά και τους λαθραία ευρισκόμενους εδώ……υπάρχουν γύρω στις 200 χιλιάδες νέοι ψηφοφόροι!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here