Αλέξης Τσίπρας Διέσυρε την Φώφη μέσα στη Βουλή.

0
605

Κυρία Γεννηματά, σήμερα όχι μόνο αποφασίζετε να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που βρίσκεται σε αντίθεση με τις δημοκρατικές ευαισθησίες του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου, αλλά σε μια δύσκολη στιγμή για τον κύριο Μητσοτάκη, επιλέγετε να κάνετε τον συνήγορό του.

Αν θέλετε να στηρίξετε την Κυβέρνηση ο δρόμος είναι ανοιχτός. Ο καθείς και οι επιλογές του σε αυτή τη ζωή.

Απάντηση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Κυρία Γεννηματά, σήμερα όχι μόνο αποφασίζετε να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που βρίσκεται σε αντίθεση με τις δημοκρατικές ευαισθησίες του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου, αλλά σε μια δύσκολη στιγμή για τον κύριο Μητσοτάκη, επιλέγετε να κάνετε τον συνήγορό του. Αν θέλετε να στηρίξετε την κυβέρνηση ο δρόμος είναι ανοιχτός. Ο καθείς και οι επιλογές του σε αυτή τη ζωή.

Gepostet von Alexis Tsipras am Donnerstag, 9. Juli 2020

-Πήρε φωτιά η Βουλή με την τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Με την τοποθέτηση του στη Βουλή διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και έστειλε την Φώφη σπίτι της.

-Έκρηξη Παπανδρέου στη Βουλή.

«Ξανασκεφτείτε το, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, την ύστατη έστω στιγμή, σας προτρέπω να αποσύρετε το νομοσχέδιο και να υπάρξει διάλογος σε βάθος» προέτρεψε την κυβερνητική πλειοψηφία ο πρώην πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι το νομοσχέδιο παραμένει αντιδημοκρατικό «παρά τη γενναία διάθεση του ΚΙΝΑΛ και της κυρίας Γεννηματά για δημιουργική προσέγγιση».

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για ποινικοποίηση των ειρηνικών διαδηλώσεων μέσω του νομοσχεδίου, ενώ τόνισε πως όσοι διαδηλώνουν ειρηνικά, θα μετατρέπονται σε ομήρους του «κάθε προβοκάτορα».

Σημείωσε δε ότι οι διατάξεις του θα αμφισβητηθούν στην πράξη και θα προκληθεί αχρείαστη πόλωση τη στιγμή που τα μεγάλα προβλήματα της Δημοκρατίας «απαιτούν διάλογο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων».

-Άκουσε τον εξάψαλμο η Φώφη. Ψάχνει τρόπους να κρατήσει την καρέκλα της.

Σε αδιέξοδο η Φώφη, δεν τολμά να διαγράψει τον Παπανδρέου. Οι βουλευτές όλοι σε αναμμένα κάρβουνα ψάχνουν να σώσουν την έδρα τους και τον μισθό τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ελέγχει το παιχνίδι.

-Η κόρη του Γεννηματά θέλει να διώξει από το ΠΑΣΟΚ τον γιο του Παπανδρέου γιατί δεν στηρίζει νόμους του γιου του Μητσοτάκη.

Δεν χρειάζεται άλλη εξήγηση γιατί η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

-Κατέρρευσε η Φώφη. Θέμα χρόνου να αναλάβει ξανά αρχηγός ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η ηγεσία της Φώφης έφτασε στο τέλος της. Ο Παπανδρέου επιστρέφει. Το μόνο πρόβλημα ότι οι βουλευτές του ψάχνονται να την κάνουν για την ΝΔ, ενώ ο κόσμος που παρέμεινε καλοβλέπει τον ΓΑΠ για νέο αρχηγό.

Έρχονται ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here