Αλέξης Τσιπρας: Ενώνουμε δυνάμεις για μια νέα νικηφόρα πορεία για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

0
661

«Τώρα ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια, τώρα που μπορούμε να χαράσσουμε ελεύθερα πολιτική, που ξεμπερδέψαμε με τα μνημόνια», τόνισε ο Πρωθυπουργός μόλις ανέβηκε στο βήμα της «Πανελλαδικής Συνάντησης για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη» στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

«Η παρουσία σας είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να ξεμπερδεύουν με τη μεγάλη αλλαγή που έχει ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια», τόνισε.

«Τώρα ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια, τώρα που βγάλαμε τη χώρα από το δύσβατο μονοπάτι των μνημονίων»…..σημείωσε.

ΣΕΙΣΤΗΚΕ το Γαλάτσι από την κοσμοσυρροή. Αέρας νίκης πνέει στα πανιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προοδευτική παράταξη ήδη έχει ξεκινήσει τον μεγάλο αγώνα για την αναγέννηση της πατρίδας μας, τη δίκαιη ανάπτυξη και την Ελλάδα των πολλών, απέναντι στον αγώνα των δυνάμεων της συντήρησης, όπως είπε, να γυρίσουν τη χώρα προς τα πίσω, στα χρόνια της σκληρής λιτότητας, των μνημονίων και της κοινωνικής καταστροφής, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εμείς, εσείς σήμερα τους δίνουμε δυναμική απάντηση. Η παρουσία σας είναι η πιο αληθινή δημοσκόπηση που δίνει τον παλμό να δώσουμε ενωμένοι και να κερδίσουμε τη μάχη».

Συνάντηση για την Προοδευτική Συμμαχία

Συνάντηση για την Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου. Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα #ενώνουμεδυνάμεις

Publiée par ΣΥ.ΡΙΖ.Α. sur Samedi 6 avril 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here