ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί χαρακτηρίζει «παπαγάλο» τον Γιάννη Πρετεντέρη, η κ. Φώφη;

0
441

Φαίνεται ότι υποτιμήσαμε το χιούμορ της κυρίας Γεννηματά. Η απόφαση της να χαρακτηρίσει «παπαγάλο» τον Γιάννη Πρετεντέρη, δεν ήταν καθόλου επιφανειακή.

Τον δημοσιογράφο ο οποίος αποτελούσε την διαχρονική ντουντούκα τον εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ, πυροβολώντας αδιάκριτα όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Τσουκάτου, του Βενιζέλου, του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου, του Παπακωνσταντίνου, της Γεννηματά.

Αντίθετα, ήταν εξαιρετικά μελετημένη, διότι ο «παπαγάλος»  έχει πάντα έναν υποβολέα. Και ανατρέχοντας στην ιστορική πορεία του κορυφαίου δημοσιογράφου, πολλές φορές λειτουργούσε ως αντίλαλος του Βαγγέλη Βενιζέλου. Λες  να τον έδωσε με το γάντι η κ. Φώφη;

Βέβαιο είναι  ότι τον έδωσε με το γάντι διότι είναι φανερό ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης κατηγορώντας την Φώφη, τον ΓΑΠ και τον Καστανίδη ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν, στην ουσία λέει ότι έχουν στόχο να συνεργαστούν με το ΣυΡιζΑ.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγει το δρόμο στους αντιφρονούντες της κ. Φώφης για να συνεργαστούν με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη πράγμα που είναι διακαής πόθος του Βαγγέλη Βενιζέλου για να βρει επιτέλους και ο ίδιος έναν ρόλο.

Δηλαδή να πει στον Μητσοτάκη, ορίστε σου τους έφερα. Επομένως δώσε μου την ανταμοιβή μου, βγάλε με από το χρονοντούλαπο και αξιοποίησε με πολιτικά. Να θυμάστε ότι η φαντασία είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα, ιδίως στις μέρες μας.

Δεν ξέρει όμως ο έρμος την εισήγηση – όχι τωρινή αλλά και παλαιότερη – του πολύ στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, κάποιοι λένε μάλιστα ότι αυτός έστησε ολόκληρη την ιστορία με την κ. Σακελλαρόπουλου, για το πρόσωπο του.

Ο κορυφαίος συνεργάτης του πρωθυπουργού λοιπόν, είχε χαρακτηρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως πολιτικά τοξικό. Και όπως γνωρίζουμε κύριε Βενιζέλο, η τοξικότητα στην φύση κάνει πολλά χρόνια μέχρι να υποχωρήσει. Μην τρέφετε αυταπάτες λοιπόν.

Υ.Γ. Δεν ξέρετε κ. Γεννηματά τα χαρακτηριστικά του πτηνού που χρησιμοποιήσατε ως χαρακτηρισμό;

Ρωτήστε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη παπαγάλου που τον είχε μάθει να βρίζει, ότι ήταν θέμα χρόνου ο παπαγάλος να του ανταποδίδει τα κοσμητικά επίθετα.

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here