Ανέδειξαν διαφθορά και απάτη σε…Επιστήμη οι πολιτικοί: Τα «χρυσά» διαβατήρια της Κύπρου…του Μιχάλη Ιγνατίου.

0
808

Προκαλούν φρίκη – και χρησιμοποιώ επίτηδες τη λέξη – οι αποκαλύψεις για το ξεπούλημα των διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, μίας χώρας μέλους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μικρή η χώρα μας, αλλά το διαβατήριο της είναι «χρυσάφι»…Πρόκειται για το απόλυτο ξεπούλημα και δεν πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις λέξεις και στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε. Τα πράγματα είναι απλά και ας μην τα κάνουν οι πολιτικοί παράγοντες της Κύπρου, σύνθετα.

Η Κύπρος πουλούσε ένα από τα πολυτιμότερα πράγματα που έχει για να τονίζεται η ανεξαρτησία και η κυριαρχία της: Το κυπριακό διαβατήριο. Και το πουλούσαν κυρίως σε απατεώνες. Σε ξένους, που είχαν νομικά και άλλα προβλήματα.

Προσέξτε και μην κάνετε λάθος: Απατεώνες είναι και αυτοί που αποφάσιζαν να πουλήσουν το διαβατήριο της Κύπρου σε απατεώνες. Και οπωσδήποτε, για να εκτελεστεί μία παρανομία, και να αναλάβει ένας κρατικός λειτουργός να την εγκρίνει, δεν θα το κάνει για τη …ψυχή της μάνας του, όπως λένε στο νησί.

Όλη η υπόθεση όπως την έχω μελετήσει, διαβάζοντας και τα δημοσιεύματα, αλλά και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης του κ. Νίκου Αναστασιάδη, είναι μία ιστορία απέραντης και καραμπινάτης απάτης. Όσοι συμμετείχαν γνώριζαν.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here