Ανακαίνιση του Εντευκτηρίου Εκάλης!

0
668

Η ανακαίνιση του Εντευκτηρίου της Εκάλης ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6η Μαΐου και άνοιξε το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

Την επιμέλεια της ανακαίνισης του οικήματος ανέλαβε η Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων κ. Κατερίνα Κροντηρά σε συνεργασία με την δημοτική εταιρεία ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.ΟΤΑ, η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση του Εντευκτηρίου Εκάλης.

Ο ενοποιημένος χώρος, με την εμφάνιση εντυπωσιακών δομικών χρωμάτων αποδοσμένων με μια σύγχρονη αισθητική, αλλά και η εισαγωγή νέων στοιχείων σε πιο έντονες, δυναμικές γραμμές δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον το οποίο μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ τους και όχι μόνο, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00, όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας και Τρίτης.

Υπενθυμίζουμε ότι με τον κατάλληλο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και την ζεστή και ανθρώπινη ποιότητα υπηρεσιών, οι αίθουσες του Εντευκτηρίου έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν: (1) Μουσικές βραδιές, Ποιητικές βραδιές, Κινηματογραφικές βραδιές (2) Διαγωνισμούς μπριτζ (3) Ιδιωτικές εκδηλώσεις (4) Επιδείξεις μόδας (5) Εκθέσεις Ζωγραφικής ή Φωτογραφίας (6) Πολιτικούς γάμους (7) Δεξιώσεις για πολιτικούς γάμους ή βαφτίσια (8) Παρουσιάσεις βιβλίων (9) Εποχικά Bazaar γυναικών (10) «Καφέ» μετά από Μνημόσυνα (11) Επιστημονικές ή Επιχειρηματικές ημερίδες (12) Κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας…..καθώς και ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως private parties, reunions και γαμήλιες δεξιώσεις έως επιδείξεις μόδας και πρωτοποριακά happenings, με ή χωρίς catering.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του χώρου που σας ενδιαφέρει και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 8133847 του Εντευκτηρίου ή 210 6250731 της εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., από 10.00 έως 18.00 κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή.

Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε και να χαλαρώσετε στην ωραία ατμόσφαιρα του Εντευκτηρίου της Εκάλης κάθε μέρα με καφέ ή ποτό! Σας περιμένουμε…..

Δείτε τις παρακάτω φωτό της ανακαίνησης του Εντευκτηρίου………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here