Ανακαλύφθηκε μυστικό καταφύγιο όπου οι Ναζί κατασκεύαζαν πυρηνικά όπλα!

0
168

Ένα δίκτυο από υπόγειες σήραγγες και αποθήκες που χρησιμοποιήθηκαν από τους Ναζί για την παρασκευή πυρηνικών όπλων ανακαλύφθηκε στην Αυστρία από ένα σκηνοθέτη.

Το δαιδαλώδες συγκρότημα, το οποίο καλύπτει μια έκταση 75 στρεμμάτων, βρίσκεται κοντά στην πόλη του Saint Georgen an der Gusen, στην Αυστρία. Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν ανιχνεύθηκαν αυξημένα επίπεδα ραδιενεργούς ακτινοβολίας στην περιοχή.

{videobox}0f5xKHI-7dI{/videobox}

Ο σκηνοθέτης Άντριου Σάλτζερ, ο οποίος είναι επικεφαλής των ανασκαφών, ανακάλυψε την τοποθεσία μετά από έρευνα που έκανε σε αρχεία στις ΗΠΑ!

Μεταξύ αυτών εντόπισε την αναφορά ενός Αμερικανού κατασκόπου, ο οποίος το 1944 ισχυριζόταν ότι στην περιοχή διεξάγεται ένα μυστικό πρόγραμμα κατασκευής πυρηνικών όπλων.

Οι εγκαταστάσεις, οι οποίες χτίστηκαν από κρατούμενους του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, πιστεύεται ότι συνδέονται υπογείως με το εργοστάσιο Bergkristall, όπου οι Ναζί κατασκεύαζαν μαχητικά αεροσκάφη.

Η αστυνομία σταμάτησε τις ανασκαφές την περασμένη εβδομάδα καθώς η ομάδα δεν είχε άδεια, αλλά ο Σάλτζερ είναι πεπεισμένος ότι η ανασκαφή θα ξαναρχίσει σύντομα.

Στις σήραγγες έχουν βρεθεί ήδη κράνη των SS και άλλα ναζιστικά αντικείμενα. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ της Daily Mail πατώντας ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here