Ανακοίνωση ΓΕΝ: «Οι Τούρκοι προσπάθησαν, αλλά o Καμμένος τους Ξεφτίλισε».

0
173

ΚΑΝΕΙΣ Τούρκος δεν σταματάει τον Καμμένο!

Το ΓΕΝ με ανακοίνωσή του βάζει τέλος στα ψεύδη του τουρκικού Γενικού Επιτελείου το οποίο μέσω των Τουρκικών ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς και Ελληνικών ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα. που αν και αυτό-προσδιορίζονται φιλελεύθερα, στην πράξη λειτουργούν ανθελληνικά σαν μακρύ χέρι του Τουρκικού παρακράτους

Τα προηγούμενα έτη, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος τίμησε τους Ήρωες των Ιμίων πετώντας με ελικόπτερο στην περιοχή και οι ίδιοι Τούρκοι και Έλληνες δημοσιογράφοι, τον ειρωνεύονταν, λέγοντας έριχνε το στεφάνι και αποχωρούσε.

Φέτος όμως επέλεξε να πάει στα Ίμια με την κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, που πριν μερικές μέρες είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με τουρκικό σκάφος, πάλι στα Ίμια. Πήγε στο σημείο ακριβώς που έπεσε το Ελικόπτερο 1 μίλι από τα Ίμια και οι Τούρκοι τον έβλεπαν με τα κιάλια!

Πριν ξεκινήσει η κανονιοφόρος, οι Τούρκοι έβγαλαν στην περιοχή, όχι ένα, άλλα τρία τουρκικά σκάφη για να τον αποτρέψουν, λες και ο Πάνος «μασάει» σε τέτοιες απειλές.

Τελικά έφθασε κοντά στις βραχονησίδες και στο ακριβές στίγμα, όπου έπεσαν οι ήρωες και τίμησε τους πεσόντες που τίμησαν τον Ελληνικό Έθνος

Κατά τον πλου της κανονιοφόρου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στο σημείο πτώσης του ελικοπτέρου, τα τουρκικά πλοία KAS και SG81, παραβιάζοντας Εθνική Χωρική Θάλασσα, αποπειράθηκαν να παρεμποδίσουν την προσέγγιση της κανονιοφόρου στο στίγμα πτώσης του ελικοπτέρου. Με κατάλληλους χειρισμούς, η κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ προσέγγισε στο προκαθορισμένο σημείο.

Αντί να αναρωτιούνται, οι δήθεν πατριώτες γιατί πήγε, να τους ρωτήσουμε εμείς, γιατί κάποιοι άλλοι δεν πήγαν; Μήπως είναι οι ίδιοι που έλεγαν να πάρει την σημαία ο αέρας;

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ επιβιβάστηκαν στην κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, η οποία έπλευσε στο στίγμα πτώσης του ελικοπτέρου ΠΝ21. 

Περί τις 10:30, εκτελέστηκε ρίψη στεφάνου και ανάλογη απόδοση τιμών στους τρεις πεσόντες Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πρώτες πρωινές ώρες της 31 Ιανουαρίου 1996, στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, έπλεαν το περιπολικό Α/Υ KAS του Ναυτικού της Τουρκίας, τα σκάφη SG81 και SG101 και ίπτατο ένα ελικόπτερο της Ακτοφυλακής της Τουρκίας. Από ελληνικής πλευράς έπλεε το περιπολικό ανοικτής θαλάσσης ΡΩ (ΛΣ070) του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Κατά τον πλου της κανονιοφόρου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στο σημείο πτώσης του ελικοπτέρου, τα τουρκικά πλοία KAS και SG81, παραβιάζοντας Εθνική Χωρική Θάλασσα, αποπειράθηκαν να παρεμποδίσουν την προσέγγιση της κανονιοφόρου στο στίγμα πτώσης του ελικοπτέρου. Με κατάλληλους χειρισμούς, η κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ προσέγγισε στο προκαθορισμένο σημείο.

Τα όσα αναφέρονται στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, η κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ κατέπλευσε στη Ν. Κάλυμνο για συμμετοχή στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τους τρεις πεσόντες Αξιωματικούς του ελικοπτέρου ΠΝ21, του Δήμου Καλύμνου.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος εκτέλεσε ρίψη στεφάνου στα Ίμια:

{videobox}bh5yYYjo3BA{/videobox} 

Υ.Γ. Επειδή πέσανε πολλοί άσχετοι και δήθεν ειδικοί να μιλήσουν να την ρίψη Στεφανιού από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, τον Α/ΓΕΝ και το πλήρωμα της Κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ καλά είναι πριν προσπαθήσουν να σολιάσουν…..να βγάλουν τον Σκασμό!!

Ο Κυβερνήτης και το Πλήρωμα της Κ/Φ πήγαν στο σημείο ακριβώς που έπεσε το Ελικόπτερο ένα μίλι από τα Ίμια, για όσους ξέρουν και έριξαν το Στεφάνι εκεί ακριβώς, για να Τιμήσουν τους Ήρωες…..Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here