Ανακοίνωση εργαζομένων σε μεγάλη εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

0
339

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων στον ιστότοπο «neaselida.gr»:

Στη μακριά αλυσίδα των εργοδοτών που εκπορεύονται ανεπιτυχώς την είδηση προστέθηκε ο Ηλίας Λιβάνης, αναστέλλοντας την έκδοση του τίτλου «Νέα Σελίδα» και τη λειτουργία του ιστότοπου «neaselida.gr».

Εµείς οι εργαζόμενοι, που µας οφείλονται οι μισθοί του 2020, παραµένουµε στον χώρο εργασίας µας και περιµένουµε άµεσα τα αυτονόητα: εξόφληση, αποζημιώσεις και ότι ακόµα δικαιούμαστε.

Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι
«Νέα Σελίδα»-«neaselida.gr»

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, χωρίς καμία διευκρίνιση για τις προθέσεις της έναντι των συναδέλφων μας δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί την ιδιοκτησία της εφημερίδας να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της, να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα και να αποδώσει τις νόμιμες αποζημιώσεις στους συντάκτες της.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχθούμε ένα νέο «κακό-στημένο» σήριαλ ομηρίας των συναδέλφων μας και θα σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό τους σε όλες τις εκ του νόμου απορρέουσες διεκδικήσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here