Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Κωνσταντίνο Αναστασιάδη

0
439

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας Κωνσταντίνο Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης  θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ο Κηφισιώτης και Εθελοντής του Δήμου μας Κωνσταντίνος Αναστασιάδης φοιτητής του Τμήματος Τεχνολόγων-Γεωπόνων θα είναι μαζί μας στο Συνδυασμό της Νίκης. Είναι Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου στο Τμήμα του και ειδικεύεται σε καινοτόμα συστήματα μαζικής παραγωγής, ενώ προσφέρει και στην Ανθοκομική του Δήμου, που τον έχει βραβεύσει.

Η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης» ενισχύεται με έναν νέο επιστήμονα που θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε το κοινό όραμα για Σύγχρονο Δήμο, πάντα καταπράσινο και Καινοτόμο».

Ο κ. Κωνσταντίνος Αναστασιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Γ. Θωμάκου να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του και είναι μεγάλη μου τιμή.

Στόχος μου είναι να προσφέρω με την κατάρτισή μου στον τομέα της γεωπονικής και των καινοτόμων τεχνολογιών καλλιέργειας αλλά και την εμπειρία που έχω αποκτήσει συμμετέχοντας σε πολλές σχετικές δράσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, στη βελτίωση και ανάδειξη των χώρων πρασίνου του δήμου μας.

Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δίνεται, ώστε αφενός να προσπαθήσω να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου στην περιοχή που μεγάλωσα και αφετέρου να προωθήσω τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των νέων του δήμου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here