Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ Γιώργου Θωμάκου με την κ. Ευφροσύνη (Φρόσω) Κουτσοχιώνη.

0
455

Την συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την κ. Ευφροσύνη Κουτσοχιώνη, που  θα συστρατευτεί ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Υποδεχόμαστε στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» τη δυναμική και έμπειρη κυρία κ. Ευφροσύνη (Φρόσω)  Κουτσοχιώνη

Διετέλεσε ανώτερο Διοικητικό στέλεχος διαφορετικών Τραπεζών, με εποπτεία δεκάδων καταστημάτων και εκατοντάδων υπαλλήλων, αλλά και γνωστή Αρχηγός του Τμήματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) Κηφισιάς.

Με τις υψηλές οργανωτικές ικανότητες της και την κοινωνική προσφορά της, δυναμώνει το κοινό μας όραμα για Σύγχρονο και Αποτελεσματικό Δήμο με Κοινωνικό πρόσωπο».

Η κυρία κ. Κουτσοχιώνη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου  Θωμάκου να συμμετέχω κι εγώ στον Συνδυασμό Νίκης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ».

Η Ανθρωπιά, η Αλληλεγγύη η Συνεργασία και η Ομαδικότητα είναι έννοιες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία και την πορεία ζωής μου. Η προσφορά μου,  στην πόλη μου και στους πολίτες μας είναι στόχος της υποψηφιότητας μου». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here