Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κ. Σοφία Γεωργαντά.

0
691

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την με  τη  συμπολίτισσα μας  κ. Σοφία Γεωργαντά.  

Η κ. Γεωργαντά θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η κυρία Σοφία Γεωργαντά μητέρα δύο παιδιών, Πτυχιούχος Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαίων Ευρημάτων, συντάσσεται με την «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Με την αγάπη της για τη Νέα Ερυθραία και την αισιοδοξία της, θα αγωνιστούμε μαζί για ένα Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με ήπια Ανάπτυξη και Ανθρώπινο Πρόσωπο».

 Η κ. Γεωργαντά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επέλεξα να είμαι δίπλα στον κύριο Γιώργο Θωμάκο ,για το ήθος του, τις πρωτοποριακές του ιδέες, το όραμα του, και την αξιοπρέπεια του!

Ο συνδυασμός μας «Συμμαχία Πολιτών», είναι μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων από όλους τους κλάδους, που σκοπό έχει να κάνει την πόλη μας, πιο ανθρώπινη και εκσυγχρονισμένη, πιο φιλική για το περιβάλλον και τα ζώα, πιο πρωτοποριακή και πολιτισμική για όλους!

Με σκοπό να γίνει για εμάς και τα παιδιά μας, το ιδανικό μέρος να ζει κανείς! Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ενταχθώ στον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» και να βάλω και εγώ τον «οβολό»  μου στην προσπάθεια αυτή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here