Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Χρήστο Μερκούρη.

0
515

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο κ. Χρήστος Μερκούρης ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του δεύτερου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Ο δυναμικός συμπολίτης μας Χρήστος  Μερκούρης δυναμώνει με την συμμετοχή του το συνδυασμό Νίκης.

Κηφισιώτης, οικογενειάρχης Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής, με πλούσια επιχειρηματική και αθλητική εμπειρία. Μαζί του η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» συνεχίζει την προσπάθεια για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο».

Ο κ. Χρήστος  Μερκούρης δήλωσε:

«Χωρίς καμία σκέψη και δισταγμό και με όλο το αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του συνδυασμού του Δημάρχου Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίαs, Εκάλης κ. Γιώργου Θωμάκου για την στήριξη του στις τρέχουσες δημοτικές εκλογές.

Πιστεύω πραγματικά στο ήθος την ειλικρίνεια την ευθύτητα του λόγου και στο μεγάλο όραμα του, που έχει ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια για μια Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη όπως ακριβώς τουs αξίζει.

Στόχος μου είναι να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όραμα στον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνει η οικογένεια μου με την εμπειρία μου στον εκπαιδευτικό και αθλητικό τομέα με νέες ιδέες και λύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here