Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κ. Ναταλί Λεονταράκη.

0
704

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την με  τη  συμπολίτισσα μας  κ. Ναταλί Λεονταράκη.

Η κ. Λεονταράκη θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε στο Συνδυασμό Νίκης τη δυναμική και επιτυχημένη, κ. Ναταλί Λεονταράκη. Μητέρα δύο κοριτσιών, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος διεθνών εταιρειών αξιοποίησης ακινήτων και ανάπτυξης εμπορικών κέντρων.

Σήμερα είναι Πρόεδρος στην Αθήνα, μεγάλης πολυεθνικής. Πρόσφατα, το περιοδικό “Fortune Greece” την επέλεξε στη λίστα με τις τριάντα πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις.

Με τις μοναδικές εμπειρίες της, τη γνώση και αυτοπεποίθησή της θα είναι υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», ενώνοντας μαζί μας τις δυνάμεις της, για Σύγχρονο, Έντιμο Δήμο, με Καινοτομίες».

Η κ. Λεονταράκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πάντα στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και επιλέγω να κατέβω σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό του «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι σημασία στην πολιτική έχει η εντιμότητα πάνω από όλα.

Και είναι αδιαπραγμάτευτη η εντιμότητα του νυν Δημάρχου Κηφισιάς, μια εντιμότητα που χαρακτήρισε όλη την προηγούμενη θητεία του, φέρνοντας ακεραιότητα και σπάνιο πολιτικό ήθος στον Δήμο μας.

Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον Δήμο μας την εμπειρία μου από την επαγγελματική μου ιδιότητα, την οποία γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας.

Ο Δήμος – κάθε Δήμος – πρέπει να λειτουργεί σαν μια υγιή επιχείρηση, όπως αυτές που όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες κρατάμε όρθιες και παραγωγικές, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here