Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την Βεατρίκη Στεφάνου.

0
516

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την συμπολίτισσά μας κ. Βεατρίκη Στεφάνου.

Η κ. Στεφάνου θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η Κηφισιώτισσα Βεατρίκη Στεφάνου δίνει από σήμερα τη δική της ώθηση στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης»!

Με τις σπουδές, τα νιάτα, το δυναμισμό και την επιχειρηματικότητά της, θα συμβάλει δημιουργικά στο Δήμο μας. Τα τελευταία χρόνια ζει ως επιχειρηματίας, στην καρδιά της τοπικής Αγοράς μας, τα προβλήματα και τις ανάγκες του κέντρου της Κηφισιάς.

Την ευχαριστώ για τη συμμετοχή της στο Συνδυασμό της Νίκης. Συνεχίζουμε να τον ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε, ώστε να αποτελεί πάντα Δύναμη Ελπίδας, για σύγχρονο Δήμο ήπιας ανάπτυξης και καινοτομίας».

 Η κ. Στεφάνου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Κηφισιά, την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ. Στόχος μου είναι η ένταξη νέων ανθρώπων με πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες, στις δραστηριότητες του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο  που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου με τον Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» και από κοινού να ενδυναμώσουμε το ρόλο της νεολαίας  στο Δήμο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here