Ανακοίνωση συνεργασίας Χιωτάκη-Τσούλου!

0
633

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πόλη-Δύναμη» Γιώργος Τσούλος ξεκαθάρισε ότι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη και τον συνδυασμό «+ Εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας».

Ο Γιώργος Τσούλος επισημαίνει ότι συναντήθηκε τόσο με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο όσο και με τον Νίκο Χιωτάκη, τονίζοντας ότι ο δεύτερος αποδέχτηκε να συμπεριλάβει στις προτεραιότητές του αρκετές προτάσεις που του έκανε.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Τσούλου:

«Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, 2 Ιουνίου 2019, για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πόλη-Δύναμη», Γιώργος Τσούλος, συναντήθηκε ξεχωριστά με τους υποψηφίους  κ.κ. Γιώργο Θωμάκο και Νίκο Χιωτάκη.

Διαπιστώθηκε ότι το πεδίο συνεργασίας, σε ότι αφορά προγραμματικές δεσμεύσεις της «Πόλη-Δύναμη», όπως αυτές έγιναν γνωστές στους Δημότες κατά την προεκλογική περίοδο, είναι ευρύτερο με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη, ο οποίος αποδέχτηκε να συμπεριλάβει στις προτεραιότητές του αρκετές προτάσεις εκ μέρους του κ. Τσούλου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Οι προγραμματικές δεσμεύσεις της «Πόλη-Δύναμη» που έγιναν γνωστές στους Δημότες κατά την προεκλογική περίοδο βασίζονται, κατά κύριο λόγο,  στην προηγούμενη εμπειρία των Συνοικιακών Συνελεύσεων που είχαν πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της  Δημαρχίας Θωμάκου.

Ως συντονιστής των Συνοικιακών Συνελεύσεων, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Τσούλος, είχε τονίσει επανειλημμένως ότι «οι Συνοικιακές Συνελεύσεις αποτελούν μια ζωντανή γέφυρα των Δημοτών με το Δημοτικό Συμβούλιο. Η συμμετοχή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε, δεν έχουμε άλλη σκοπιμότητα».

ΝΤΡΟΠΗ κ. Τσούλο! Κρίμα που σας  είχε αναθέσει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος το ευαίσθητο  αυτό κομμάτι των Συνοικιακών Συνελεύσεων.

Είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα συμπεράσματα, προτάσεις και πρακτικά τα φύλαξε για τον εαυτούλη του….για να τα παρουσιάσει, εν καιρώ, σαν προγραμματικές του δηλώσεις / δεσμεύσεις!!

Ήταν αναμενόμενο ότι, ο κ. Νίκος Χιωτάκη, θα αποδεχόταν να συμπεριλάβει στις προτεραιότητές του αρκετές προτάσεις που του σέρβιρε – έτοιμο πιάτο – ο κ. Τσούλος.

Ο Γ. Θωμάκος για τις Συνοικιακές Συνελεύσεις

Όπως διατείνεται ο κ. Γιώργος Τσούλος:

«Η «Πόλη-Δύναμη» δεσμεύεται να ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο το ποσοστό εμπιστοσύνης που της προσέφεραν οι Δημότες στην αναμέτρηση της 26ης  Μαΐου 2019.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια συνεργασίας ώστε οι τέσσερις βασικοί άξονες του προγράμματός μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη της καρδιάς μας, να γίνουν έργο χειροπιαστό στη διάρκεια της νέας θητείας Διοίκησης που θα προκύψει».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που με ανέδειξαν ΠΡΩΤΟ υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Πόλη-Δύναμη» Κηφισίας-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης από την Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας.

Θεωρώ ότι το καθήκον μου ως Έλληνας πολίτης είναι να συμμετέχω στα κοινά και να προσφέρω.

Είναι υποχρέωση μου όμως να σας επισημάνω ότι οι τελευταίες εξελίξεις συνεργασίας του κ. Τσούλου με τον κ. Χιωτάκη, τις οποίες πληροφορήθηκα από το δελτίο τύπου συνεργασίας, ΔΕΝ  με εκφράζουν προσωπικά.

Σέβομαι το αυτεξούσιο των συμπολιτών μου, και συνιστώ να ψηφίσουνε κατά βούληση για την εκλογή Δημάρχου της πόλης μας.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον τόπο μας.

Ελευθεράκης Αντώνιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη-Δύναμη».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Αποχωρεί και η κ. Κ. Παπαχαραλάμπους από το Συνδυασμό «Πόλη-Δύναμη», καταγγέλλοντας…..σκοτεινά πολιτικά παρασκήνια!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here