Ανακοίνωση του συνδυασμού «Συνεργασία» για τον 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.

0
209

Ο συνδυασµός «Συνεργασία» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κανακάκη, για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι θα προχωρήσει σε αποτίµηση του εκλογικού αποτελέσµατος προκειµένου να διαπιστώσει πού οφείλεται το ποσοστό του 15,28% που δεν εκπλήρωσε τους στόχους τους.

Ανάµεσα στα άλλα αναφέρονται στο έλλειμμα επικοινωνίας αλλά και σε άλλους παράγοντες όπως ο αποκλεισμός τους από τα ΜΜΕ. 

Ίσως θα έπρεπε να εξετάσουν στο αν και πώς ενηµέρωναν για τις δραστηριότητες του συνδυασµού τα ΜΜΕ, πόσα και µε τι περιεχόµενο ∆ελτία Τύπου στάλθηκαν, πόσες συνεντεύξεις Τύπου οργανώθηκαν. Ο σεβασµός ΜΜΕ και συνδυασµών είναι αµοιβαίος. Όσο τα αγνοείς σε αγνοούν.

Όσον αφορά τις «δαπάνες µε τεράστια ποσά για διαφηµίσεις» των συνδυασµών που πέρασαν στη δεύτερη Κυριακή τους προτρέπουµε να κοιτάξουν τις κολώνες του Δήµου µας και να δουν ποιοι συνδυασµοί προχώρησαν στην άλλοτε παραδοσιακή αφισοκόλληση και να µας ενηµερώσουν κατά πόσο αυτή παρέχεται δωρεάν! 

Επίσης απορούμε που είδαν την δήθεν οικονομική ευμάρεια του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας». Όπως περίτρανα θα αποδειχθεί, ανταποκρίθηκε ο εν λόγω συνδυασμός στα απολύτως αναγκαία έξοδα με μικρές εισφορές συγγενικών, φιλικών προσώπων και συνεργατών!

Εκτιμούμε όμως ότι και οι τρεις παρατάξεις θα πρέπει να δικαιολογήσουν στους δημότες το «πόθεν έσχες» της οικονομικής τους κατάστασης. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ κ. Κανακάκη;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here