ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την «Σπιτική Κουζίνα» στην Κηφισιά.

0
1072

Η «Σπιτική Κουζίνα» λειτουργούσε στο Δήμο Κηφισιάς το 2014, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν πρόκειται για δημοτική επιχείρηση αλλά για ιδιωτική.

Ο Δήμος Κηφισιάς όπως περιγράφεται και από τη σχετική σύμβαση παρείχε δωρεάν στην ιδιωτική εταιρία συγκεκριμένους χώρους, σε περιοχές υψηλότατης αξίας της Κηφισιάς αλλά και της Νέας Ερυθραίας προκειμένου η εταιρία να διαθέτει τα φαγητά της σε χαμηλή τιμή, για τη διευκόλυνση των δημοτών.

Η διακοπή της λειτουργίας της Σπιτικής Κουζίνας την Άνοιξη του 2018, πραγματοποιήθηκε με δική της πρωτοβουλία προκειμένου η επιχείρηση να προχωρήσει σε λειτουργική αναδιάρθρωση.

Σημειώνεται επίσης, ότι το Δ.Σ. Δήμου Κηφισιάς ενέκρινε τη παράταση της σύμβασης, στην ιδιωτική επιχείρηση «Σπιτική Κουζίνα», δύο φορές μετά από αιτήματα της, στις 1/2/2017 και στις 14/6/2018.

Η ιδιωτική επιχείρηση μετά την δεύτερη παράταση αιτήθηκε στον Δήμο (29/8/2018) την αύξηση της τιμής των φαγητών της. Η αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής δεν προβλέπεται από την υπάρχουσα σύμβαση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Σε απάντηση του…….κ. Διαχειριστή ο οποίος θα έπρεπε πρώτα να ερευνήσει ότι δεν πρόκειτε για Δημοτική Επιχείρηση, και μετά να σχολιάσει με…….ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!

Yiannis Kapatsos‎ ΚΗΦΙΣΙΑ -ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Διαχειριστής · 19 Αυγούστου ·

Έξω από τη <<Σπιτική Κουζίνα >> στην Κηφισιά 19/08/2018.

Ας απαντήσει ο Δήμαρχος στο <<τι θα φάμε εμείς οι πεινασμένοι ?>>

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here