ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς στις 22/08/2015.

0
311

Σε απάντηση των απόψεων του κ. Γ. Καπάτσου μέλους του ΔΣ της Ανθοκομικής Έκθεσης σχετικά με την διαχείριση της το 2015, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς με σύνεση στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες διοργάνωσε με επιτυχία την 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Για πρώτη φορά φέτος έγιναν οργανωμένες ενέργειες προώθησης της έκθεσης προκειμένου να διευρυνθεί το κοινό της και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. Θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι η αύξηση των εσόδων της και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας.

Στην κατεύθυνση αυτή η Ανθοκομική Έκθεση συνεργάστηκε και με εταιρεία που προσέφερε όλο το εύρος των επικοινωνιακών υπηρεσιών (Δημιουργικό-Διαχείριση παραδοσιακών και Νέων Μέσων-Δημόσιες Σχέσεις).

Το ποσό που δαπανήθηκε για το σύνολο των υπηρεσιών της διαφημιστικής εταιρείας ήταν 5.250 ευρώ προ ΦΠΑ, το οποίο είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό και στις αναμορφώσεις που εγκρίνονται από το ΔΣ της Ανθοκομικής και από το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς.

Εγκρίθηκε, επίσης, σαν επιλέξιμη δαπάνη από το ΔΣ του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και εγκρίθηκε από τον Επίτροπο.

Η επιλογή της διαφημιστικής εταιρίας έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των προσφορών που κατατέθηκαν, σε οικονομικό και ποιοτικό επίπεδο από επαγγελματίες στη διοργάνωση εκθέσεων.

Γενικότερα, όλες οι προσφορές, που αφορούσαν τη διοργάνωση της έκθεσης, εγκρίθηκαν από το ΔΣ της Ανθοκομικής, αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια», στο Κεντρικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων και εγκρίθηκαν σαν Δαπάνες από τον Επίτροπο.

Η επιλογή της διαφημιστικής εταιρίας έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των προσφορών που κατατέθηκαν, σε οικονομικό και ποιοτικό επίπεδο από επαγγελματίες στη διοργάνωση εκθέσεων.

Γενικότερα, όλες οι προσφορές, που αφορούσαν τη διοργάνωση της έκθεσης, εγκρίθηκαν από το ΔΣ της Ανθοκομικής, αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, στο Κεντρικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων και εγκρίθηκαν σαν Δαπάνες από τον Επίτροπο.

Να επισημάνουμε επίσης ότι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν στην έκθεση απασχολήθηκαν στην συνέχεια στη Συντήρηση του Άλσους του Δήμου Κηφισιάς.

Η μισθοδοσία στην φετινή έκθεση ήταν μειωμένη κατά 13% σε σχέση με την περσινή χρονιά (2014-101.832 ευρώ, 2015-89.941ευρώ).

Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθοκομικής Έκθεσης, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής αξιολόγηση του εποχικού προσωπικού, ώστε να λειτουργήσει ως οδηγός για την μελλοντική στελέχωση της.

Θεωρούμε αδιανόητο, πώς ένα μέλος του ΔΣ της Ανθοκομικής Έκθεσης, αντί να αναπτύσσει εγκαίρως τις όποιες διαφωνίες του εντός του ΔΣ, επιλέγει μεθοδευμένα εν μέσω των θερινών διακοπών, να εκφράσει απόψεις μέσω του Facebook και του Youtube, που ενδεχομένως πλήττουν τη δημόσια εικόνα του Ιστορικού Θεσμού της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Οι ισχυρισμοί του για κακοδιαχείριση καταρρίπτονται από τα βελτιωμένα οικονομικά στοιχεία, αναρτημένα στη «Διαύγεια» του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Γιώργος Κομιανός.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here