ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας»

0
191

Πρόκληση στην Δημοκρατία…..όλα για την εξουσία!

Πρωτοφανές στα Δικαστικά και Αυτοδιοικητικά χρονικά……Ο Συνδυασμός της απερχόμενης σημερινής Διοίκησης και της ιδιοκτησιακής αντίληψης, για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη, επιδεικνύει το μέγιστο θράσος.

Τρεισήμισι μήνες μετά την ανακήρυξη Συνδυασμών και Υποψηφίων με τέσσερις Δικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών και δυόμισι μήνες μετά τις Δημοτικές Εκλογές και άλλες δύο Δικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου ανακήρυξης των επιτυχόντων και το γνωστό καθαρό δημοκρατικό αποτέλεσμα στον Δήμο μας, ζητά…….

Ανάκληση των Δικαστικών αποφάσεων ανακήρυξης και επανάληψη των εκλογών, διότι ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος ανακηρύχθηκε ως υποψήφιος από το δικαστήριο ως Γιώργος αντί Γεώργιος!!

Ζητούν μάλιστα στις νέες επαναληπτικές εκλογές, υποψήφιος Δήμαρχος του Συνδυασμού μας να είναι ο πρώτος στην αλφαβητική σειρά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δηλαδή η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος κ. Δήμητρα Αγαπάκη! Έτσι «σέβονται» τον Πολίτη!

Ο Συνδυασμός της απερχόμενης σημερινής Διοίκησης δέχθηκε ανεύθυνες νομικές συμβουλές. Στη δήλωση υποψηφιοτήτων και στα ψηφοδέλτια μας χρησιμοποιήσαμε αποκλειστικώς κύρια ονόματα, κύρια επίθετα και κύρια πατρώνυμα και μόνο αυστηρώς εντός παρένθεσης χρησιμοποιήσαμε υποκοριστικά.

Το ίδιο δέχθηκε και το Πρωτοδικείο Αθηνών με αλλεπάλληλες αποφάσεις του, ταυτοποιώντας άλλωστε τους υποψηφίους μας με πιστοποιητικά Δημοτολογίου που όλοι είχαν προσκομίσει.

Ο κυνισμός προκαλεί……Η αμφιλεγόμενη πλέον μεταγραφή του Β. Βάρσου στο Συνδυασμό της Διοίκησης δηλώνει στην ένσταση που κατατέθηκε ότι επιθυμεί την επανάληψη των εκλογών, ώστε «να μπορούσα να οριστώ σε θέση Αντιδημάρχου»!!! ‘Όλα για την εξουσία λοιπόν και μάλιστα από εκείνος και εκείνες που την «καλοτρύγησαν». 

Η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισιάς και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, με ανοιχτή πρόσκληση όλων των Πολιτών, την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Δήμαρχος Βασίλειος Γκατσόπουλος». 

Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ο Συνδυασμός μας εγκαθίσταται και αναλαμβάνει τη Διοίκηση του Δήμου μας. 

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11.00 στην ίδια αίθουσα και πάλι με ανοιχτή πρόσκληση στους Πολίτες, θα διεξαχθούν οι Δημαιρεσίες για την εκλογή προεδρείου του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθούν τα υπόλοιπα όργανα του Δήμου και θα ξεκινήσουν οι συνεδριάσεις, Δημοτικού Συμβουλίου, Νομικών Προσώπων και Επιτροπών.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2014, ο Συνδυασμός μας θα βρεθεί πανέτοιμος στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, για να αντικρούσει τους γελοίους ισχυρισμούς του Συνδυασμού της σημερινής Διοίκησης.

Μέχρι την ημερομηνία αυτή δίνουμε προθεσμία σε εκείνους που δέχθηκαν να καταθέσουν την προκλητική ένσταση, να παραιτηθούν από τη συζήτηση της.

Εάν δεν το κάνουν θα είναι πάντοτε για εμάς, αντίπαλοι της Τοπικής Δημοκρατίας και προκλητικοί έναντι της νοημοσύνης του Πολίτη και ως τέτοιους θα τους αντιμετωπίζουμε. 

Το πρωτάκουστο θεσμικό ατόπημα θα γνωστοποιηθεί στα όργανα και στα συνέδρια της Αυτοδιοίκησης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here