Αναλυτές προειδοποιούν για κατάρρευση του internet, κυβερνήσεις και διαδικτυακοί κολοσσοί παίρνουν μέτρα.

0
417

Οι συκοφάντες του Ελληνικού Internet θα κάνουν την έκπληξη και θα τους διαψεύσουν όλους;

Οι «μπάτσοι» του Ελληνικού Internet, διέψευσαν το «olympia.gr», γιατί τολμά να παραμένει πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, πιστό στην έγκαιρη και σωστή ενημέρωση.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τους έμμισθους βιαστές της Δημοκρατίας στο διαδίκτυο να διαψεύσουν τα άρθρα και τις αναλύσεις διεθνών επώνυμων αναλυτών των Financial Times, New York Times, Politico, κ.ά.

Περιμένουμε να δηλώσουν και την αντίθεση τους στον αγώνα δρόμου των κολοσσών Netflix και YouΤube για να μην καταρρεύσουν οι πλατφόρμες τους.

Να εναντιωθούν και στις δεσμεύσεις που ζήτησε η Ε.Ε. από παρόχους  ίντερνετ και πλατφόρμες streaming για διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους με αύξηση των ορίων στις υποδομές τους.

Για να είναι εγκυρότερη η διάψευση της είδησης που ΠΡΩΤΟ τόλμησε να βγάλει το Olympia.gr. Μην κάνετε μισές δουλειές παιδιά…

Υ.Γ. Τα ellinika hoaxes βγάζουν ψεύτη τον κ. Πιερρακάκη για τις αντοχές του Internet.

«Αντέχουν» τα παγκόσμια δίκτυα του Internet στην αυξημένη ζήτηση που αναμενόμενα καταγράφεται τις τελευταίες μέρες εξαιτίας του κορωνοϊού, καθώς πολλοί εργαζόμενου δουλεύουν πλέον από το σπίτι; Εξαρτάται από το ποιον πιστεύει ο καθένας.

Κάποιοι εύλογα θα πιστέψουν τον αρμόδιο υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος μιλώντας στο «Kontra»  παραδέχθηκε πως τα δίκτυα πιέζονται λόγω τηλεργασίας.

«Πράγματι, αυτήν τη στιγμή τα δίκτυα βρίσκονται σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, όχι μόνο στην Ελλάδα, παγκοσμίως. Δοκιμάζονται, υπό την έννοια ότι οι δυνατότητές τους αφορούν άλλες καταστάσεις, όχι αυτές που ζούμε τώρα»…ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πιερρακάκης, κάνοντας λόγο για πολύ μεγάλη αύξηση στη χρήση του Διαδικτύου αυτές τις μέρες και τονίζοντας το εξής:

«Ζητάμε από τον κόσμο τις ώρες εργασίας, δηλαδή 9:00 με 18:00 χονδρικά, αν είναι δυνατόν, για να μπορούν να γίνονται τηλεδιασκέψεις με την εργασία άνετα, για να μπορεί να  γίνεται τηλεκπαίδευση όπου αυτό είναι εφικτό, αν γίνεται να μην καταναλώνουμε ψυχαγωγικό περιεχόμενο με τον ίδιο όγκο που το καταναλώνουμε τις βραδινές ώρες ή τα Σαββατοκύριακα».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here