Αναπόφευκτος ο Πόλεμος με την Τουρκία, μετά την κερκόπορτα του ΝΑΤΟ.

0
206

Άκουσον Άκουσον! Ο Έλλην ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας τόλμησε να δυσαρεστήσει τον Τούρκο αποστέλλοντας διάβημα διαμαρτυρίας στο ΝΑΤΟ για τα συγχαρητήρια του Νατοϊκού Στρατηγείου της Σμύρνης προς Τουρκία για την νίκη του Τούρκικου στρατού (φέτος το μάθανε) επί του Ελληνικού το 22.

Αναπόφευκτος ο πόλεμος με την Τουρκία, μετά την κερκόπορτα του ΝΑΤΟ

Αντί να τους μεμφθεί για παράλειψη τα περασμένα χρόνια, όπως και την άλλη παράλειψη, την πιο πρόσφατη, για την περιφανή τους άξιας συγχαρητηρίων απόβαση, που δεν πνιγήκανε στο δρόμο, στην Κύπρο και κατοχή κομματιού αυτής.

Ως ΥΠΕΞ κράτους μέλους «Αρραγούς» Συμμαχίας, αντί αυτών, διαμαρτυρήθηκε και μάλιστα διαβηματικά, διασπώντας την συνοχή αυτής. Εδώ ας σημειωθεί πως αυτό το προσόν μόνο οι Τούρκοι το έχουν.

Πάλι λοιπόν έσπευσε το δεκανίκι των Τούρκων να στηρίξει τον Πρόεδρό τους την στιγμή που εκφωνούσε τον «πανηγυρικό» λόγο της επετείου έμπροσθεν του ανακτόρου του μυξοκλαίγοντας, όπως πάντα, για τις αδικίες που υφίσταται ο περήφανος λαός.

Κεμαλικής παρακαταθήκης η τήρηση της προς Δύση κλάψας, αφού πάντα τους βγαίνει.  Η ενέργεια του ΝΑΤΟ Σμύρνης το έστερξε.

Όπως λοιπόν κατά  πάγια Τουρκική/Κεμαλική παράδοση, έτσι και ο Ερντογάν φτιάχνει την σημερινή, γεμάτη ψεύδη πανοπλία του (Αθάνατε Αλεξανδρινέ) για να καλύψει τρωτά.

Θα την φορέσει και εναντίον της Ελλάδας άραγε ποτέ; Πολλά τα ψεύδη, πάρα πολλά για να την αφήσει αφόρετη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here