Ανεξέλεγκτη η βιομηχανία διασκέδασης στην Νέα Ερυθραία!!

0
239

Στην εφημερίδα μας λάβαμε από Δημότισσα της Νέας Ερυθραίας το ακόλουθο e-mail το οποίο δημοσιεύουμε:

«Αγαπητή εφημερίδα είμαι γραμμένη στο newsletter και κάθε μέρα μου στέλνεται mail με τα νέα σας. Έχω μια απορία, κανένας δεν ενοχλείται από αυτό το απερίγραπτο φαινόμενο με τα μπαρ της Ν. Ερυθραίας;

Εγκαταστήσανε μια βιομηχανία διασκέδασης με 5.000 άτομα (όλα τα σχολεία της Αττικής) με 3.000 αυτοκίνητα που παρκάρουν και ξεμπαρκάρουν όλη τη νύχτα, μεθυσμένους που φωνάζουν και κυκλοφορούν μέχρι τις 6 ώρα το πρωί! Κανένας δεν ασχολείται; Κατέστρεψαν τα σπίτια μας και τις ζωές μας!!

Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ούτε να ησυχάσουμε . Όλοι οι λαθρέμποροι για να ξεπλύνουν τα λεφτά τους ανοίγουν μπαρ και θηριώδη σουβλατζίδικα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Που είναι ο Δήμος, που είναι η αστυνομία; Στο τέλος και εμείς αφού δεν μας προστατεύει κανένας θα προβούμε σε ενέργειες που δεν θέλουμε, θα κλείνουμε τους δρόμους για να προστατέψουμε τουλάχιστον τα σπίτια μας να πηγαίνουν να παρκάρουν στο Καστρί να δούμε τότε θα δώσουν σημασία;

Ας έρθει ο Δήμαρχος και η δημοτική Αρχή μια Παρασκευή βράδυ η ένα Σάββατο να δουν τη κατάσταση. Ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για τις γιορτές είναι για να λύνει προβλήματα και να προστατεύει τους δημότες του. 

Λυπάμαι πολύ. Πλήρης απογοήτευση!! Ωραία ανάπτυξη να τη χαίρονται αυτοί που τη δημιούργησαν.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Ανδρίτσου
E-mail: kat.andritsou@gmail.com »

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here