ΑΝΙΚΑΝΟΙ να σταματήσουν τον Ρουβίκωνα!

0
359

Βίντεο από την επίθεση στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως. Έριξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα.

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πραγματοποίησαν χθες μέλη της φοιτητικής ομάδας του Ρουβίκωνα.

Αφού ανέβηκαν τις σκάλες του κτιρίου, έριξαν μαύρες μπογιές στην πόρτα, έγραψαν με σπρέι συνθήματα στον τοίχο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε το σχετικό βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέροντας πως:

«Τον λόγο για το άσυλο τον έχουμε εμείς. Να έχουμε όσο χρόνο θέλουμε για τις σπουδές μας. Καμία βάση και αποκλεισμός φοιτητή από Σχολή».

Σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν:

«Για τη Ν. Κεραμέως βέβαια, το να εισάγονται πολλοί μειώνει και την ποιότητα της εκπαίδευσης ανάλογα με τη ποσότητα των εισακτέων. Οπότε για την υπουργό, το να μπαίνουν ‘λίγοι και καλοί’ σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τους αφήνει όλους ευχαριστημένους, βγάζοντας ένα νομοσχέδιο κομμένο και ραμμένο ώστε να αποκλείσει κάθε παιδί λαϊκής οικογένειας, βάζοντας ταξικούς φραγμούς στα παιδιά που ήλπιζαν να ζήσουν καλύτερα με ένα πτυχίο».

Υ.Γ. Όταν ο Ρουβίκωνας έκανε παρεμβάσεις επί ΣυΡιζΑ, Νέα Δημοκρατία και Κιν Αλ έσπευδαν να κατηγορήσουν ευθέως ακόμα και τον τότε πρωθυπουργό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ρουβίκωνας δρούσε υπό τις δικές του εντολές.

Τώρα που πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλήθεια τι έχετε να πείτε κυρία Κεραμέως;

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here