Ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ανθοκομικής στο Άλσος Κηφισιάς.

0
1275

Ένα ανθοκομικό γεγονός που εδώ και δεκαετίες προσελκύει δικαίως χιλιάδες επισκεπτών πραγματοποιείται και φέτος στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Πρόκειται για την ιστορική έκθεση ανθοκομικής, η οποία φέτος γιορτάζει 65 χρόνια λειτουργίας και ανοίγει τις πύλες της στις 30 Απριλίου, με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 8 το βράδυ από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ωστόσο η μεγάλη γιορτή των λουλουδιών ξεκινά από τις 30 Απριλίου στις 6 το απόγευμα με εργαστήριο και παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η οποία θα λήξει στις 19 Μαΐου, θα λειτουργήσει το θεματικό πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος», που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη ζωή στην πόλη.

Πλήθος καλλιτεχνών συμμετέχουν στη φετινή γιορτή, ανάμεσά τους:

-Ο Χρήστος Θηβαίος,

-Η Ανδριάνα Μπάμπαλη,

-Η Αλέκα Κανελλίδου,

-Οι Charms,

-Οι STAVENTO,

-Ο Θάνος Καλλίρης,

-Ο Δάκης και

-Η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή 10:00-22:00, η είσοδος θα είναι δωρεάν τις καθημερινές και ώρες 10:00-13:00, ενώ τις υπόλοιπες ώρες και τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στην τιμή του 1,5€.

Για τους επισκέπτες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών καθώς και για τους πολίτες ειδικών ομάδων, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το συνολικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο site του Δήμου πατώντας ΕΔΩ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here