ALERT: Ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου ο Ανακριτής για το Μάτι.

0
450

Διαβάζεις το αίτημα του ανακριτή που ζητάει δίωξη σε βάρος τουλάχιστον 10 υψηλόβαθμων Πυροσβεστικής και  Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας που εμπλέκονται στην υπόθεση και εκεί που συζητάει τον «ενδεχόμενο δόλο» πέφτεις πάνω σε κάτι ανατριχιαστικό:

Εάν αναλύουμε σωστά…Βλέπει δόλο με σκοπό «Μελλοντική Ανταμοιβή». Από ποιούς;

Ποιοι προήγαγαν ή διόρισαν τους κατηγορουμένους;

Διότι εάν προήχθησαν, καθάρισαν ή διορίστηκαν από την επόμενη Κυβέρνηση, τότε θα μιλάμε για Πολιτικό Έγκλημα. Και οπωσδήποτε πρέπει να υπάρξει διερεύνηση.

Όλη η είδηση με πληροφορίες από το «cnn.gr»

Υ.Γ. Έγκλημα στο Μάτι: Οι δικαστικές εξελίξεις αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο του εγκλήματος.

Η κυβέρνηση που φώναζε προεκλογικά, τηρεί μία περίεργη σιωπή. Η αντιπολίτευση δεν έχει συνειδητοποιήσει προφανώς τι διερευνά ο ανακριτής.

Ο Ανακριτής σε μία εισήγηση-καταπέλτη, κάνει λόγο για εγκληματική αδράνεια – για να το πούμε κομψά – ορισμένων αρμοδίων, προσδοκώντας «Μελλοντικά Οφέλη»!

Εδώ λοιπόν κανονικά θα πρέπει να ξεσηκωθεί το σύμπαν. Πιο κτήνος υποσχέθηκε «οφέλη» εφόσον κάποιοι άφηναν τους  Έλληνες να καούν;

Ποιοι από τους εμπλεκόμενους καθάρισαν, προήχθησαν, η έλαβαν και σκανδαλώδεις διορισμούς μετά το ολοκαύτωμα; Ποιος τους έδωσε τα οφέλη; Ποιος τους προήγαγε; Ποιος τους ξέπλυνε; Είτε ο ΣυΡιζΑ, είτε η ΝΔ.

Ας πάρουμε λοιπόν ένα προς ένα τα ονόματα, για να δούμε επιτέλους ποιος έκαψε Έλληνες και με ποιον σκοπό.

Η συνέχεια ΕΔΩ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here