Ανοικτή επιστολή του Ευάγγελου Σιδέρη…..

0
172

Με το πέρας των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και την απόφαση των δημοτών της Κηφισιάς σχετικά με τη διακυβέρνηση του Δήμου μας, αισθάνομαι την ανάγκη…..να ευχαριστήσω όλους του Κηφισιώτες και τις Κηφισιώτισσες που όλα αυτά τα χρόνια με τίμησαν και με στήριξαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους και η ενθάρρυνσή τους με ενέπνευσαν και με βοήθησαν να εργαστώ όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους – συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους – με τους οποίους εργαστήκαμε μαζί κατά τη διάρκεια της θητείας μου, πάντα με αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση και πάντα έχοντας κατά νου το καλό της πόλης και των συμπολιτών μας.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον απερχόμενο δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη. Για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, για την τιμή που μου έκανε να με δεχθεί στον συνδυασμό του για δύο τετραετίες, καθώς και για τον αγώνα που έδωσε ώστε να έχω όχι μόνο μια θέση στο ψηφοδέλτιό του αλλά και μια θέση σε αυτά εδώ τα έδρανα.

Έναν αγώνα που έδωσε παρά τις λυσσαλέες αντιρρήσεις ορισμένων δήθεν συνεργατών του, οι οποίοι τώρα βρίσκονται σε άλλους συνδυασμούς, επιδεικνύοντας μέγιστη αχαριστία.

Η συνεργασία του και η συμπεριφορά του προς εμένα όλα αυτά τα χρόνια με τιμούν ιδιαίτερα, όπως με τιμά ιδιαίτερα και η μακρόχρονη φιλία του κυρίου Γιώργου Χιωτάκη, πατέρα του Νίκου. Όπως με τίμησε και η θέση του αντιδημάρχου που υπηρέτησα για δύο έτη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα ήθελα να δηλώσω ότι τιμώ και στηρίζω τον δήμαρχό μας και θα εξακολουθώ να τον στηρίζω και μετά την αποχώρησή του από το δημαρχιακό αξίωμα.

Σε αντίθεση με όσους πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του και κατάφεραν ένα ύπουλο χτύπημα σε έναν έντιμο άνθρωπο, θα βρίσκομαι πάντα συμπαραστάτης του σε οποιαδήποτε περίσταση.

Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών υπήρξε ανατρεπτικό και αναπάντεχο για πολλούς. Δυστυχώς, όπως συνηθίζεται πολλές φορές, τον απόηχο μιας ήττας ακολουθούν κακοήθειες και συκοφαντικές φήμες.

Μία από αυτές με κατονομάζει ως δήθεν δυσαρεστημένο από τον δήμαρχο για τη μη επανεκλογή μου με αποτέλεσμα να κατευθύνω ψηφοφόρους ώστε να καταψηφίσουν τον συνδυασμό μου την δεύτερη Κυριακή.

Θέλω κατηγορηματικά και απερίφραστα να καταγγείλω τις φήμες αυτές και όσους τις διακινούν. Ουδέν είναι πιο αναληθές, συκοφαντικό και προσβλητικό προς το πρόσωπό μου και την πορεία μου. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι μια τέτοια κίνηση δεν ανταποκρίνεται στο τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκα στην Κηφισιά.

Δοθείσης της ευκαιρίας, θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι σίγουρος ότι οι αληθινοί υπαίτιοι της ήττας θα αποκαλυφθούν σύντομα. Οι άνθρωποι οι οποίοι συνετάχθησαν στον συνδυασμό με μοναδικό σκοπό να του καταφέρουν καίριο πλήγμα θα προδοθούν από τις ίδιες τις πράξεις τους.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και εύχομαι σε όλους κάθε επιτυχία.

Μετά τιμής
Ευάγγελος Σιδέρης, Δημοτικός Σύμβουλος

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Με την ανωτέρω ανοικτή επιστολή είναι πρόδηλη η αµηχανία και τα «κτυπήματα κάτω από την μέση» που διακρίνουν τους Δηµοτικούς Συµβούλους και τους Προέδρους Νοµικών Προσώπων του ∆ήµου Κηφισιάς, τώρα που η θέση τους έχει ηµεροµηνία λήξης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Μανώλης Κουρμαδιάς σε µια πολύ σύντομη και επιγραμματική αναφορά στην Εφημερίδα «Κηφισιά» για τα αίτια της ήττας, στα τριάμισι χρόνια τουλάχιστον που συγκατείχε στον συνδυασµό του Χιωτάκη, ως Πρόεδρος του Νοµικού Προσώπου «∆ηµήτριος Βικέλας» και ως Αντιδήµαρχος Χωροταξίας Πόλης, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει ότι έφταιξαν:

«Οι προσωπικές πολιτικές και τα εκλογικά µαγειρέµατα, κατά την προεκλογική περίοδο, οµάδας συναδέλφων εναντίον άλλων συναδέλφων»!!

Πολλοί δεν µπορούν να κρύψουν την πικρία τους ότι από 1η Σεπτεµβρίου 2014 δε θα µετέχουν µε ενεργό ρόλο στα κοινά!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here