Ανοιχτή ομιλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου.

0
746

Η εναρκτήρια ομιλία του Δημάρχου Κηφισιάς κου Γιώργου Θωμάκου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» έγινε στην Νέα Κηφισιά σε ένα εγκάρδιο και ειλικρινές κλίμα.

Ο κος Θωμάκος αναφέρθηκε στο σύνολο του έργου που έχει παραχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στον Δήμο Κηφισιάς και στην καινοτόμα πολιτική που εγκαινιάστηκε επί δημαρχίας του.

Οι δημότες ενημερώθηκαν με τον πλέον σαφή τρόπο για τα έργα που έχουν γίνει στην Νέα Κηφισιά, έργα που στοχεύουν στην αναβάθμιση της περιοχής και την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Συγκεκριμένα ο κος Θωμάκος αναφέρθηκε στην παιδική χαρά Α.μ.Ε.Α, στα ευέλικτα έργα γειτονιάς, την κατασκευή πεζοδρομίων όπως Τατοίου και Λύρα, την επισκευή λακκουβών, την ανύψωση φρεατίων, τις διαγραμμίσεις που διευκολύνουν την κυκλοφορία, την συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα της απελευθέρωσης της Νέας Κηφισιάς από το άχθος των διοδίων, θέμα που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Ο Δήμαρχος κος Θωμάκος ευχαρίστησε τους δημότες που τίμησαν την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και υποσχέθηκε να συνεχίσει την επικοινωνία με τον κόσμο ώστε να υπάρχει πραγματική δημοκρατική διάδραση δημοτών και δημοτικής αρχής.

Ο κος Γ. Θωμάκος τέλος, επισήμανε το γεγονός ότι το όραμα της προηγούμενης θητείας για έναν Δήμο Κηφισιάς με ισόρροπη ανάπτυξη έχει αρχίσει να υλοποιείται, ζητώντας την εντολή να συνεχίσει με ευθύνη αυτήν την πορεία.

Ο συνδυασμός «Δύναμη ελπίδας-Συμμαχία πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης»  με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο.

Ομιλία Δημάρχου – Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου – Νέα Κηφισιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here