Αντάρτικο στη ΝΔ για τις αυτό-διοικητικές εκλογές!…..και η έντονη αβεβαιότητα στις προεκλογικές ζυμώσεις στον Δήμο Κηφισιάς.

0
357

Πόλεµος χαρακωμάτων εξελίσσεται στο παρασκήνιο της Νέας Δηµοκρατίας µε φόντο τις αυτό-διοικητικές εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης µόνο ανέφελα δεν θα βαδίσει στο δρόµο για τις κάλπες.

Τα αντάρτικα σε όλη τη χώρα αρχίζουν να φουντώνουν και πάρα πολλά στελέχη, αρνούνται να υπακούσουν τις εντολές της ηγεσίας της ΝΔ και έχουν αρχίσει και κινούνται αυτόνοµα, προκαλώντας την ενόχληση του Κυρ. Μητσοτάκη. 

Στο παρασκήνιο έχουν γίνει πολλά επεισόδια, ενώ ακόμα και όσοι έχουν υποτίθεται κάνει παλαιότερη πολιτική συμφωνία µε τον Κυρ. Μητσοτάκη βλέπουν να αναιρούνται όσα έχουν συμφωνηθεί.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι µε τον Δήµαρχο Αµαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είχε συμφωνήσει µε τον Κ. Μητσοτάκη, όπως έγραψε και η «Kifisia Press» με τίτλο – «Κλείδωσαν»: Μπακογιάννης στην Αθήνα και Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικήςστις 01/09/18, να είναι υποψήφιος τελικά για την περιφέρεια, από τη στιγµή που ο ανιψιός του προέδρου της ΝΔ, Κώστας Μπακογιάννης θα κατέβει τελικά για το Δήµο Αθηναίων.

Ο Γ. Πατούλης όµως φέρεται ότι την Δευτέρα 03/09/18 πληροφορήθηκε ότι η συµφωνία χάλασε και η οικογένεια Μητσοτάκη τον……ΕΡΙΞΕ και γι’ αυτό και εµφανίστηκε στα Πετράλωνα και εξαπέλυσε βολές κατά της ηγεσίας της ΝΔ, δείχνοντας ότι δεν θα κάνει πίσω και δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για το Δήµο Αθηναίων.

Μάλιστα, ο Γ. Πατούλης φρόντισε να στείλει µήνυµα στον Κυρ. Μητσοτάκη ότι θα αποσυρθεί εάν τον στηρίξει τελικά για την περιφέρεια. 

Ουσιαστικά επιχειρεί να διαπραγµατευθεί τώρα δηµόσια, αντιλαµβανόµενος ότι οι υπόγειες συµφωνίες δεν ισχύουν. 

Η οργή του έγινε µεγάλη και η συµφωνία χάλασε, ενώ πριν ένα µήνα είχε κλειδώσει η υποψηφιότητά του για την περιφέρεια, µετά από πρόσφατη συνάντηση κεντρικού στελέχους της ΝΔ – κατά εντολή του Κυρ. Μητσοτάκη – µε τον πασοκογενή Γιάννη Σγουρό!

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Λόγω των ανωτέρω ραγδαίων εξελίξεων, το «πολιτικό περιβάλλον» που περιγράφει το άρθρο της Kifisia Press με τίτλο «ΘΕΡΜΟ φθινόπωρο με έντονες προεκλογικές ζυμώσεις στον Δήμο Κηφισιάς» στις 04/09/18, διαφαίνεται να παίρνει άλλη μορφή!

Όπως πληροφορούμεθα, το κακό κλίμα που επικρατεί στο παρασκήνιο της Νέας Δηµοκρατίας µε φόντο τις αυτό-διοικητικές εκλογές, έχουν επιφέρει μια μεγάλη «ανασφάλεια» ανάμεσα στους υποψήφιους Δημάρχους της Δημοτικής Παράταξης του κ. Νίκου Χιωτάκη «ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ»!

Αυτό οφείλεται προφανώς στο κατά πόσο, λόγω των εσωκομματικών αναταράξεων στην Ν.Δ., ο κ. Ν. Χιωτάκης θα αποφασίσει τελικά να κατέβει ή όχι στις Δημοτικές Εκλογές του 2019. 

Αναμένομε να δούμε το τι θα αποφασισθεί στην συνεδρίαση της Παράταξης του, που αναμένεται να γίνει το τελευταίο 10ημερο του Σεπτεμβρίου 2018.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here