Αντί να δωρίσουμε Μαχητικά στην Κύπρο τους δίνουμε πολυτελές VIP Προεδρικό αεροσκάφος!

0
251

Φέτος έκλεισαν 48 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, με τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ να πραγματοποιεί προκλητική φιέστα και να δηλώνει ότι το Βαρώσι αποτελεί δικό τους έδαφος.

Ακολούθησαν δηλώσεις του Ερντογάν ο οποίος αποκάλεσε την Κύπρο «Τουρκικό κράτος στην Ανατ. Μεσόγειο», την ώρα που τα τοπικά ΜΜΕ διαρρέουν ότι ετοιμάζεται να ανακοινώσει προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία!

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα αναβρασμού, η Ελλάδα αντί να ενισχύσει την αεροπορική άμυνα της Κύπρου με αεροσκάφη άμυνας F16, δωρίζει στην Κυπριακή Δημοκρατία Προεδρικό αεροσκάφος!

Πρόκειται για το Embraer 135 το οποίο αποκτήθηκε από την Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2003.

Τρεις μήνες αργότερα στις 26 Μαρτίου 2003 εκτελέσθηκε η πρώτη επιχειρησιακή αποστολή μεταφοράς VIP με αεροπλάνο, για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Η Κύπρος έχει πραγματικά ανάγκη ένα πολυτελές VIP προεδρικό αεροσκάφος;

Πώς αποφασίστηκε άραγε η συγκεκριμένη δωρεά;

Η αποκάλυψη του Φιλελεύθερου για τις υποκλοπές

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Λευκωσία επικρατεί αναβρασμός τις τελευταίες ημέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», που συνδέει την Κύπρο με το σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα.

Μήπως η συγκεκριμένη ενέργεια είναι από τις γνωστές «πονηριές» της Κυβέρνησης προκειμένου να μπει φρένο στην διερεύνηση του σκανδάλου που σύμφωνα με τα  δημοσιεύματα περνάει από την Κύπρο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here