Αντιδήμαρχος Μιχάλης Καυγαλάκης: «Λύνεται το ενεργειακό ζήτημα στη Νέα Ερυθραία».

0
575

Το έργο ανάπτυξης και κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου που έχει ξεκινήσει στη Νέα Ερυθραία, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Το συγκεκριμένο έργο, μήκους 12 χιλιομέτρων, θα καλύψει το 70% της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας και βρίσκεται υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Ύδρευσης και εποπτείας ανέγερσης επισκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, Μιχάλη Καυγαλάκη.

Όπως σημειώνει ο κ. Καυγαλάκης, πρόκειται για:

«Ένα έργο τεράστιας σημασίας που επιλύει οριστικά το ενεργειακό ζήτημα στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, αφού είναι σε όλους γνωστά τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, τόσο από πλευράς κόστους χρήσης, όσο και αναπτυξιακών προοπτικών που δημιουργούνται για τον τόπο μας. Επιπλέον, προσφέρει ασφάλεια, άνεση, ανεξαρτησία και προπάντων δεν επιβαρύνει το ιδιαίτερο φυσικό κάλος της περιοχής μας»…σημειώνει.

«Έχω στενή και εποικοδομητική συνεργασία τόσο με τους υπεύθυνους της εταιρείας όσο και με τον ανάδοχο εργολάβο που συνεχίζει τις εργασίες του με αξιοπιστία και αποδοτικότητα»...τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος και προσθέτει:

«Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών, θέλω καιτην προσοχή τους κατά την διέλευσή τους στις συνοικίες Εθνικιστών και Αναπήρων και Συνοικισμού και συγκεκριμένα στους εξής παρακάτω δρόμους: Βάρναλη, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ερυθρών, Ευαγγελιστρίας, Μιλήτου, Κολοκοτρώνη, Αγίων Αναργύρων, Πλαστήρα, Βορείου Ηπείρου, Φιλαδέλφειας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here