Αντικατάσταση ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του Ζηρίνειου Σταδίου Κηφισιάς, συνολικού προϋπολογισμού 230.000,00€.

0
163

Υπογράφτηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό και τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο τη Δευτέρα 22/12/2014 η προγραμματική σύμβαση για την πράξη «Αντικατάσταση ελαστικού τάπητα (ταρταν) του Ζηρίνειου Σταδίου Κηφισιάς» συνολικού προϋπολογισμού 230.000,00€.

Το απαραίτητο για τον τοπικό αθλητισμό και τη νεολαία του Δήμου μας έργο ουσιαστικά δρομολογήθηκε μετά την πρόσφατη συνάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τασούλα με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο που το έθεσε ως άμεση προτεραιότητα και την ανταπόκριση του υπουργού. 

Σκοπός της σύμβασης είναι η αντικατάσταση του «ταρτάν» του σταδίου, το οποίο είναι κατεστραμμένο εδώ και οκτώ χρόνια και απαγορευτικό για αθλητικές διοργανώσεις.

Να σημειώσουμε πως όλοι οι αθλητές μας, οι οποίοι αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες προπονούνται στο ΟΑΚΑ.

Προβλέπεται, η πλήρης αποξήλωση του υφισταμένου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του σταδίου και η τοποθέτηση νέου.

Με τις παραπάνω εργασίες θα μπορέσουν οι αθλητές μας να επιστρέψουν στο Δημοτικό Στάδιο του Ζηρίνειου που αποτελεί το σημαντικότερο σημείο αναφοράς του αθλητισμού όχι μόνο της Κηφισιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής των βορείων προαστίων.

Επιπλέον θα είναι ασφαλής η άθληση των μικρών παιδιών αλλά και των ιδιωτών που κάνουν χρήση του σταδίου για την φυσική τους κατάσταση.

Υ.Γ. Η εφημερίδα μας με την δημοσίευση, την Κυριακή 28/09/2014, σχετικού άρθρου με τίτλο «Πλήρης εγκατάλειψης του Ζηρίνειου Δημοτικού Σταδίου» κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια τα χρόνια προβλήματα και τις αγκυλώσεις στην νέα Δημοτική Αρχή.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here